تارتاریک اسید یک اسید دوپروتونه و ارگانیک می باشد که به صورت طبیعی در بسیاری از میوه ها و سبزیجات همانند موز، انگور و تمر هندی یافت می شود. همچنین تارتاریک اسید یکی از اسیدهای موجود در شراب می باشد. این اسید را برای ایجاد مزهٔ ترش به دیگر غذاها می افزایند. همچنین این اسید یک آنتی اکسیدان می باشد. این اسید کریستال های سفید دارد و نمک آن تارترات نامیده می شود.
تارتاریک اسید نخستین بار در سال ۸۰۰ میلادی توسط دانشمند ایرانی جابر ابن حیان از تجزیهٔ پتاسیم تارتار به دست آمد. روش های مدرن تجزیه توسط شیمی دان سوئدی کارل ویلهلم شیله در سال ۱۷۶۹ میلادی انجام شده است. تارتاریک اسید یک هیدروکسی اسید است. هیدروکسی اسیدها گروهی از اسیدهای کربوکسیلیک هستند که یک گروه عاملی هیدروکسیل به آنها افزوده شده است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتارتاریک اسید نخستین بار در سال ۸۰۰ میلادی توسط دانشمند ایرانی جابر ابن حیان از تجزیهٔ پتاسیم تارتار به دست آمد. روش های مدرن تجزیه توسط شیمی دان سوئدی کارل ویلهلم شیله در سال ۱۷۶۹ میلادی انجام شده است. تارتاریک اسید یک هیدروکسی اسید است. هیدروکسی اسیدها گروهی از اسیدهای کربوکسیلیک هستند که یک گروه عاملی هیدروکسیل به آنها افزوده شده است.
wiki: تارتاریک اسید