بیکن پیمیل ( انگلیسی: Peameal bacon ) که با نام هایی چون «بیکن آرد ذرت» و «بیکن کانادایی» هم شناخته می شود، نوعی بیکن غیردودی است که از گوشتِ گُردهٔ خوک ( گوشتِ ناحیهٔ بالای قفسه سینه خوک ) که آغشته به آرت ذرت شده است، تهیه می شود.
این غذا نخستین بار توسط یک شرکت فرآوری و توزیع گوشت خوک در تورنتو به نام «شرکت ویلیام دیویس» عرضه شد[ ۱] و ساندویچ آن، اینک یکی از خوراکی های مشهوری است که در «سنت لارنس مارکت» ( بازارچهٔ سنت لارنس ) در تورنتو عرضه می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین غذا نخستین بار توسط یک شرکت فرآوری و توزیع گوشت خوک در تورنتو به نام «شرکت ویلیام دیویس» عرضه شد[ ۱] و ساندویچ آن، اینک یکی از خوراکی های مشهوری است که در «سنت لارنس مارکت» ( بازارچهٔ سنت لارنس ) در تورنتو عرضه می شود.
wiki: بیکن پیمیل