بیل ویلسون

دانشنامه عمومی

ویلیام گریفیث ویلسون ( به انگلیسی: William Griffith Wilson ) ( زاده ۲۶ نوامبر ۱۸۹۵ در شهرک دورست، ورمانت، درگذشته ۲۴ ژانویه ۱۹۷۱ ) معروف به بیل ویلسون ( به انگلیسی: Bill Wilson ) که با توجه به سنت گمنامی الکلی های گمنام ( AA ) با نام بیل شناخته می شود پایه گذار اصلی انجمن الکلی های گمنام ( Alcoholics Anonymous ) و قدم های دوازده گانه است.
آلدوس هاکسلی نویسنده و شاعر انگلیسی او را «بزرگترین معمار اجتماعی سده بیستم» خوانده است. مجله تایم نیز در سال ۱۹۹۹ او را یکی از صد شخصیت تأثیرگذار قرن بیستم انتخاب کرد. [ ۱] بیل یک بازرگان از اهالی بروکلین، نیویورک بود. او در دسامبر ۱۹۳۴ هشیار شد و پیدایش اولین گروه AA به آشنایی او در ۱۰ ژوئن ۱۹۳۵ با باب اسمیت ( دکتر باب ) پزشک الکلی اهل اکرون، اوهایو و تعهد آن ها به هشیار نگهداشتن یکدیگر باز می گردد.
در سال 1935 میلادی بیل که در منطقه وال استریت نیویورک زندگی می کرد، به علت اعتیاد به الکل زندگی و کار خود را بر باد داد. وی بارها به دلیل مصرف بیش از حد الکل در بیمارستان بستری شده بود. دکتر سیلک ورث ( Dr. Silkworth ) که به علت روش های ابتکاری خود در درمان معتادان الکلی مشهور بود در یکی از روزهای بستری شدن بیل، این نکته را به وی گوشزد کرد که اعتیاد به الکل نوعی بیماری بوده و افرادی که الکلی می شوند انسان های بی اراده یا بی اخلاقی نیستند. دکتر سیلکورث به بیل گفت که افراد الکلی به دلیل مبتلا شدن به بیماری اعتیاد، دچار وسوسه و ویار شده و پس از نوشیدن اولین لیوان مشروب دیگر قادر به کنترل مصرف خود نیستند. پس از آن بیل با اینکه دیدگاه تازه ای نسبت به اعتیادش پیدا کرده بود، باز هم به مصرف الکل ادامه داده و مدام در بیمارستان بستری می شد. در حقیقت علم به ماهیت اعتیاد به تنهایی نمی توانست باعث ترک اعتیاد وی شود. بیل پس از مدتی با یکی از دوستان دائم الخمر خود به نام ابی تاچر ( Ebby Thatcher ) ملاقات کرد و در کمال تعجب متوجه شد که او توانسته است مصرف الکل را متوقف کند. ابی تاچر علت موفقیت خود را پیدا کردن مذهب عنوان کرد. ابی تاچر به بیل پیشنهاد کرد که او نیز با تکیه به خدای خود، و درخواست از او می تواند بر مشکل اعتیادش غلبه کند. موضوعی که بعدها در قدم دوم از دوازده قدم به آن پرداخته می شود. پس از آن بیل باز هم تا مدتی به تلاش بی ثمر برای ترک اعتیاد به الکل ادامه داد تا اینکه یک روز که در بیمارستان بستری بود و به اوج درماندگی در برابر این بیماری رسیده بود، عاجزانه از خدای خود درخواست کرد تا به او برای ترک الکل کمک کند. موضوعی که خود بیل بعدها در کتابش از آن تحت عنوان بیداری روحانی نام می برد.
عکس بیل ویلسون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس