بنی حارث در قران

دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] بنی حارث در قرآن. بنی حارث، از قبایل خزرجی یثرب در عهد پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلّم) بود.
بنی حارث بن خزرج بن حارثه از قبایل خزرجی یثرب بودند که به هنگام هجرت پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلّم) در یثرب حضور داشتند. ایشان همراه با قبایل خزرجی دیگر همچون بنی ساعده، بنی زریق، بنی نجار، بنی سالم و بنی سلمه خزرج را تشکیل می دادند. باید توجه داشت که در میان اوسیان نیز گاه از بنی حارث بن خزرج گزارشهایی آمده است که به بنی حارث بن خزرج بن عمرو بن عوف اشاره دارد که از نسل او دو تیره مشهور اوسی یعنی بنی حارثه و بنی عبدالاشهل پدید آمده اند و خود بنی حارث به عنوان تیره ای مستقل شناخته نمی شود.
فرزندان
حارث فرزندان متعددی داشت. برخی از ایشان چون جشم، زید منات، عوف، صخر (ضجر)؛ جروش (جردش) و همچنین برخی از مجموعه های دیگری از این قبیله که به فرزند دیگری از حارث به نام خزرج نسب می رسانیدند همگی پیش از اسلام به شام مهاجرت کرده، برخی از آنان به غسانیان شام پیوسته بودند، از این رو این مجموعه ها جزو بنی حارث مورد نظر نیستند و از انصار نیز محسوب نمی شوند.
شرکت در جنگ ها
بنی حارث پیش از اسلام در نبردهای اوس و خزرج حضور داشتند. ایشان افزون بر شرکت در نبردهایی که در آنها عموم اوسیان با خزرجیان درگیر بودند، در نبرد سَرارة با یکی از مجموعه های اوس به نام بنی عمرو بن عوف معروف به «نبیت» درگیر شدند و آنان را شکست دادند.
آیین ها و مناسک
...

پیشنهاد کاربران

بپرس