بنی براک

دانشنامه عمومی

بنی براک یا بن براق ( به عبری: בְּנֵי בְּרַק ) شهری است که در دشت ساحلی مدیترانه مرکزی در اسرائیل، درست در شرق تل آویو واقع شده است. مرکز یهودیت حردی، بنی براک مساحتی معادل ۷۰۹ هکتار ( ۱۷۵۲ هکتار یا ۲٫۷۴ مایل مربع ) را پوشش می دهد و در سال ۲۰۱۹، ۲۰۴۶۳۹ نفر جمعیت داشت. این شهر یکی از فقیرترین و پرجمعیت ترین شهرهای اسرائیل است، و پنجمین شهر پرتراکم جهان است.
مرکز روزنامه مذهبی عبری زبان یاتد نیمان در شهر بنی براک قرار دارد.
بنی براک نام خود را از شهر باستانی بنی براک در کتاب مقدس گرفته است که در تاناک ( یوشع ۱۹:۴۵ ) در فهرست بلندبالایی از شهرهای مربوط به قبیله دان ذکر شده است. بنی براک به عنوان یک روستای کشاورزی توسط هشت خانواده حسیدی لهستانی که به عنوان بخشی از آلیه چهارم به فلسطین آمده بودند، تأسیس شد. یتزچوک گرستنکورن آنها را رهبری کرد. این در حدود ۴ کیلومتر ( ۲٫۵ مایل ) از سایت بنی براک کتاب مقدس تأسیس شد. بنی براک در اصل موشاو بود و فعالیت اقتصادی اولیه آن کشت مرکبات بود. به دلیل کمبود زمین، بسیاری از بنیانگذاران به مشاغل دیگر روی آوردند و روستا شروع به توسعه شخصیت شهری کرد. آریه موردخای رابینوویچ، خاخام سابق کوروو در لهستان، اولین خاخام بود. جانشین او خاخام یوسف کالیسز، یکی از فرزندان سلسله ورکرها شد. این شهر از همان ابتدا به عنوان یک سکونتگاه مذهبی راه اندازی شد، همان طور که از این توصیف پیشگامان مشهود است: "روح آنها با این واقعیت زنده شد که آنها شایستگی آنچه را که پیشینیان خود نداشتند، داشتند. چیزی که به ویژه روح خسته آنها را در صبح ها زنده می کرد. نزدیک غروب، زمانی که آنها در کلبه مخصوصی که بلافاصله پس از ورود اولین مهاجران ساخته شده بود، برای تفیلا بتزیبور ( نماز جمعی ) سه بار در روز، برای دف یومی شیور و یک جمارا جمع می شدند. شیور و دیگری در میشنایوس و شولچان اورچ. »
در سال ۱۹۲۸، کنیسه بزرگ تکمیل شد و کمیته روستا با ارائه آماری مبنی بر توسعه آن در چهار سال گذشته، افتتاح آن را جشن گرفت. بنی براک با جمعیتی در حدود ۸۰۰ نفر حدود ۲۰۰۰ دونم از جمله حدود ۸۰۰ دونم را که باغ های مرکبات بود، پوشش می داد. دارای ۱۱۶ خانه، ۳۱ کلبه، ۶ ساختمان عمومی و ۴۸ گاوخانه بود. در تابستان ۱۹۲۹، بنی براک به شبکه برق متصل شد. در سرشماری فلسطین در سال ۱۹۳۱، جمعیت بنی براق ۹۵۶ نفر بود که همگی یهودی در ۲۵۵ خانه بودند. در سال ۱۹۴۰ دارای ۴۵۰۰ ساکن و ۲۵ کارخانه بود. در سال ۱۹۴۸، جمعیت ۹۳۰۰ نفر بود. بنی براک در سال ۱۹۵۰ به مقام شهر دست یافت.
عکس بنی براکعکس بنی براکعکس بنی براکعکس بنی براکعکس بنی براک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس