بلغور جو دوسر یا پرک جو دوسر غذایی است که از بلغور جو دوسر تهیه می شود. این غذا به دلیل ارزش غذایی بالای خود در برخی از کشورها به عنوان صبحانه آماده می شود. در ایران، عموماً افراد مبتلا به سرماخوردگی از این غذا به همراه سایر خوراک آبکی مانند حریرهٔ بادام و انواع سوپها تغذیه می کنند. وجود فیبر فراوان به همراه چربی و مواد قندی کم، این حریره را موردی ایدئال برای افراد دیابتی و کلسترول بالا تبدیل کرده است. [ ۱]
برای تهیه بلغور جو دوسر همانند دم کردن برنج بدون شستن آن عمل می شود؛ هر پیمانه را با ۴ تا ۶ پیمانه آب ملایم حرارت داده به مدت ۴۰ دقیقه می پزند. بلغور، لعاب زیادی دارد و به عنوان چاشنی سوپ یا حلیم قابل استفاده است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبرای تهیه بلغور جو دوسر همانند دم کردن برنج بدون شستن آن عمل می شود؛ هر پیمانه را با ۴ تا ۶ پیمانه آب ملایم حرارت داده به مدت ۴۰ دقیقه می پزند. بلغور، لعاب زیادی دارد و به عنوان چاشنی سوپ یا حلیم قابل استفاده است.
wiki: بلغور جو دوسر