بستنی آبجو. بستنی آبجو نوعی بستنی است که با استفاده از آبجو به عنوان ماده اولیه تهیه می شود. بستنی آبجو که با استفاده از آبجو تیره تر تهیه می شود، معمولاً طعم متمایز تری نسبت به بستنی تهیه شده با آبجوهای سبک تر دارد. الکل موجود در آبجو گاهی در بستنی تمام شده وجود دارد، در حالی که سایر آماده سازی ها شامل پخت و پز است که می تواند الکل را تبخیر کند.
بستنی آبجو با استفاده از مواد معمولی بستنی و آبجو تهیه می شود. طعم های مختلفی بر اساس نوع آبجو به بستنی داده می شود. به عنوان مثال، استفاده از ماءالشعیر اسوات می تواند طعمی شبیه مالت و کارامل ایجاد کند، و استفاده از پیلزنر، هندی و آل بی رنگ می تواند طعم تلخی ایجاد کند. آل بی رنگ هندی نیز می تواند طعم مالت را ایجاد کند. ماءالشعیر گندم و لاگر را نیز می توان به عنوان یک ماده در این غذا استفاده کرد. آبجوهای سبکتر مانند لاگرها در مقایسه با ماءالشعیر تیره تر و آبجوهایی با مقدار بالاتری از مالت و رازک که طعم متمایز تری را ارائه می دهند، طعم چندانی ندارند.
از مواد اضافی مختلفی می توان استفاده کرد، همان طور که در انواع دیگر بستنی ها مانند شکلات، گیلاس، کارامل، گردو، مارشمالو و مانند آن وجود دارد. آماده سازی ظرف می تواند شامل تزریق آبجو به بستنی از پیش ساخته شده یا تهیه بستنی با آبجو از ابتدا باشد. [ ۱]
برخی از بستنی فروشی ها در ایالات متحده بستنی آبجو تهیه و تهیه می کنند، و این غذا در جشنواره بزرگ آبجو آمریکایی سرو شده است. Ben & Jerry's در سال ۲۰۱۵ با شرکت New Belgium Brewing شراکت کرد تا دو بستنی آبجو در نسخه محدود تهیه کند که با استفاده از New Belgium Brown Ale تهیه شده است. [ ۲]
گاهی بستنی آبجو الکل موجود در آبجو را حفظ می کند، و بستنی آبجوی تهیه شده با آبجو با محتوای الکل بالا ممکن است هنگام استفاده از بستنی ساز به طور کامل منجمد نشود. برخی از آماده سازی ظرف شامل پخت و پز است که می تواند الکل را تبخیر کند.
با استفاده از آبجو می توان یک شناور بستنی تهیه کرد. بستنی آبجو ریشه یک غذای بدون الکل است که با استفاده از شیره گیاه و مواد بستنی معمولی تهیه می شود.


این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبستنی آبجو با استفاده از مواد معمولی بستنی و آبجو تهیه می شود. طعم های مختلفی بر اساس نوع آبجو به بستنی داده می شود. به عنوان مثال، استفاده از ماءالشعیر اسوات می تواند طعمی شبیه مالت و کارامل ایجاد کند، و استفاده از پیلزنر، هندی و آل بی رنگ می تواند طعم تلخی ایجاد کند. آل بی رنگ هندی نیز می تواند طعم مالت را ایجاد کند. ماءالشعیر گندم و لاگر را نیز می توان به عنوان یک ماده در این غذا استفاده کرد. آبجوهای سبکتر مانند لاگرها در مقایسه با ماءالشعیر تیره تر و آبجوهایی با مقدار بالاتری از مالت و رازک که طعم متمایز تری را ارائه می دهند، طعم چندانی ندارند.
از مواد اضافی مختلفی می توان استفاده کرد، همان طور که در انواع دیگر بستنی ها مانند شکلات، گیلاس، کارامل، گردو، مارشمالو و مانند آن وجود دارد. آماده سازی ظرف می تواند شامل تزریق آبجو به بستنی از پیش ساخته شده یا تهیه بستنی با آبجو از ابتدا باشد. [ ۱]
برخی از بستنی فروشی ها در ایالات متحده بستنی آبجو تهیه و تهیه می کنند، و این غذا در جشنواره بزرگ آبجو آمریکایی سرو شده است. Ben & Jerry's در سال ۲۰۱۵ با شرکت New Belgium Brewing شراکت کرد تا دو بستنی آبجو در نسخه محدود تهیه کند که با استفاده از New Belgium Brown Ale تهیه شده است. [ ۲]
گاهی بستنی آبجو الکل موجود در آبجو را حفظ می کند، و بستنی آبجوی تهیه شده با آبجو با محتوای الکل بالا ممکن است هنگام استفاده از بستنی ساز به طور کامل منجمد نشود. برخی از آماده سازی ظرف شامل پخت و پز است که می تواند الکل را تبخیر کند.
با استفاده از آبجو می توان یک شناور بستنی تهیه کرد. بستنی آبجو ریشه یک غذای بدون الکل است که با استفاده از شیره گیاه و مواد بستنی معمولی تهیه می شود.



wiki: بستنی آبجو