بروچو (پنیر). ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
پنیر بروچو ( Brocciu ) نوعی پنیر تولید شده از ترکیبی از شیر گوسفند و آب پنیر است. این پنیر به عنوان یک جایگزین برای لاکتوز غنی شده ریکوتا ایتالیایی قابل توجه است، زیرا پنیر بروچیو حاوی لاکتوز کمتری است. [ ۱]
بروچو که در جزیره کرس تولید می شود، پرطرفدارترین غذای جزیره محسوب می شود. بروچیو مانند ریکوتا، یک پنیر سفید جوان است و مرتباً با شرابهای سفید کورسیکایی جفت می شود.
بروچو از آب پنیر و شیر تهیه می شود. ابتدا آب پنیر تا دمای پایین و فقط چند درجه زیر ۱۰۰ درجه فارنهایت ( ۳۸ درجه سلسیوس ) را گرم کرده و سپس شیر گوسفند را اضافه می کنند و حرارت تا زیر ۲۰۰ درجه فارنهایت ( ۹۳ درجه سلسیوس ) افزایش می دهند. سپس بعد از شوک دمایی، بلافاصله پنیر در سبدهای مخصوص تخلیه می شود. [ ۲]
در آشپزی کورسیکایی، در تهیه غذاهای محلی، از صبحانه ها گرفته تا دسرها، از آن استفاده می شود. [ ۳]
↑ "Delicious Corsica: Sampling the best of Corsican cuisine". National Geographic. 8 April 2019. Archived from the original on 13 July 2019. Retrieved 19 March 2021. ↑ "Brocciu Cheese - France: French Cheese Guide". ↑ Schapira 1994.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفپنیر بروچو ( Brocciu ) نوعی پنیر تولید شده از ترکیبی از شیر گوسفند و آب پنیر است. این پنیر به عنوان یک جایگزین برای لاکتوز غنی شده ریکوتا ایتالیایی قابل توجه است، زیرا پنیر بروچیو حاوی لاکتوز کمتری است. [ ۱]
بروچو که در جزیره کرس تولید می شود، پرطرفدارترین غذای جزیره محسوب می شود. بروچیو مانند ریکوتا، یک پنیر سفید جوان است و مرتباً با شرابهای سفید کورسیکایی جفت می شود.
بروچو از آب پنیر و شیر تهیه می شود. ابتدا آب پنیر تا دمای پایین و فقط چند درجه زیر ۱۰۰ درجه فارنهایت ( ۳۸ درجه سلسیوس ) را گرم کرده و سپس شیر گوسفند را اضافه می کنند و حرارت تا زیر ۲۰۰ درجه فارنهایت ( ۹۳ درجه سلسیوس ) افزایش می دهند. سپس بعد از شوک دمایی، بلافاصله پنیر در سبدهای مخصوص تخلیه می شود. [ ۲]
در آشپزی کورسیکایی، در تهیه غذاهای محلی، از صبحانه ها گرفته تا دسرها، از آن استفاده می شود. [ ۳]
↑ "Delicious Corsica: Sampling the best of Corsican cuisine". National Geographic. 8 April 2019. Archived from the original on 13 July 2019. Retrieved 19 March 2021. ↑ "Brocciu Cheese - France: French Cheese Guide". ↑ Schapira 1994.

wiki: بروچو (پنیر)