برنج چندساله

دانشنامه عمومی

برنج چندساله ( به انگلیسی: Perennial rice ) انواعی از برنج با عمر طولانی است که توانایی رشد دوباره فصل به فصل بدون بذرکاری دوباره هستند. آنها توسط متخصصان ژنتیک گیاهی در چندین مؤسسه توسعه می یابند. اگرچه این گونه ها از نظر ژنتیکی متمایز هستند و برای اقلیم ها و سیستم های کشت مختلف سازگار خواهند بود، اما طول عمر آنها به اندازه ای با دیگر انواع برنج متفاوت است که در مجموع به آنها برنج چندساله می گویند. برنج چندساله - مانند بسیاری از گیاهان چندساله دیگر — می تواند توسط ساقه های افقی در زیر یا درست بالای سطح خاک پخش شود، اما از طریق تولید گل، گرده و دانه نیز تولیدمثل می کنند. مانند هر محصول دانه ای دیگر، این دانه ها هستند که توسط انسان برداشت و خورده می شوند.
برنج چندساله یکی از چندین غلات چندساله است که پیشنهاد، پژوهش یا در حال توسعه است، [ ۱] از جمله گندم چندساله، آفتابگردان و سورگوم. متخصصان کشاورزان استدلال کرده اند که افزایش مقدار چشم انداز کشاورزی زیر پوشش در هر زمان با محصولات چندساله یک راه عالی برای تثبیت و بهبود خاک و ایجاد زیستگاه حیات وحش است. [ ۲]
پرورش برنج چندساله در مؤسسه تحقیقات بین المللی برنج، فیلیپین[ ۳] آغاز شد و در حال حاضر در آکادمی علوم کشاورزی یون نان، جمهوری خلق چین و دیگر مؤسسه ها در حال گسترش است، اما هنوز برای پخش و توزیع در دسترس نیست.
عکس برنج چندسالهعکس برنج چندسالهعکس برنج چندساله
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران