براتوورست به انواع مختلفی از سوسیس های گوشتی گفته می شود که برای برشته کردن در نظر گرفته شده اند یا از پیش، برشته شده اند.
واژه براتوورست کلمه ای مرکب از واژه های آلمانی قدیمی براتو و ورست دارد. این کلمه اشاره ای به کباب است و در واقع به معنای سوسیس گوشت است ( آلمانی بالای میانه: brātwurst ) . منشأ دوگانه این کلمه مشخص نیست.
در اصطلاح عامیانه براتوورست، به غلتک های سوسیس شکل و دراز و بلند خمیر و توده های بدون گوشت نیز نسبت داده می شود که از نظر ظاهر و خاصیت پخت و پز آن، شبیه سوسیس معمولی است. [ ۱]
بر اساس دیدگاه دیگر ( برخی منطقه ها ) ، اصطلاح براتوورست، به معنای سوسیس خام دودی است که از گوشت خام و درشت تهیه می شود که سرد یا در آب گرم پخته و آماده مصرف می شود.
سوسیس ها به صورت خام و آب پز عرضه می شوند که نوع پخته آن بیشتر رایج است. سوسیس های پخته نشده دودی رایج ترین انواع هستند. برای تولید، گوشت در چرخ گوشت چرخ می شود یا در صورت لزوم همراه با سایر مواد ( ادویه، پیاز، سبزی ) و وسایلی از این قبیل برش می زنند سپس آن را در روده خوک یا گوسفند پر می کنند یا به شکل دیگری شکل می دهند ( مانند وول برتورست ) بدون پوشش در آب داغ قرار می دهند به این شکل که سوسیس ها را در آب داغ، آبگوشت یا بخار آب داغ می کنند. برای تهیه و مصرف افراد، آنها معمولاً روی گریل یا در تابه سرخ می کنند.
به عنوان یک جایگزین خوراک، جایگزین های بدون گوشت به عنوان براتوورست نیز شناخته می شود که بر اساس پروتئین های گیاهی و حیوانی دیگر با افزودن موادی مانند آب، چربی یا روغن، غلیظ کننده ها، رنگ ها و سایر افزودنی های خوراکیی به منظور تقلید از براتوورست ساخته می شوند.
در آلمان از دستور العمل های استاندارد که در تولید انواع سوسیس استفاده می شود در براتوورست نیز استفاده می گردد. نمونه ها عبارتند از:[ ۲]
الگو:FNBox
رست براتوورست نورنبرگ یک سوسیس گوشت خوک پخته شده است. ادویه های معمولی نمک سفره و مرزنجوش هستند. جرم دارای ساختار ظریف ۳ میلی متر است شن به قطر ۱۵ میلی مت بریده شده استر پر شده است. وزن قطعه نورنبرگ رست براتوورست بین ۲۰ تا ۲۵ گرم است و طول ۷ تا ۹ سانتی متر. یک نفر معمولاً Drei im Weggla ( سه تکه در یک نان ) یا دوازده ( یک دوجین ) یا شش ( نیم دوجین ) سوسیس کبابی با کلم از یک بشقاب اسپند می خورد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفواژه براتوورست کلمه ای مرکب از واژه های آلمانی قدیمی براتو و ورست دارد. این کلمه اشاره ای به کباب است و در واقع به معنای سوسیس گوشت است ( آلمانی بالای میانه: brātwurst ) . منشأ دوگانه این کلمه مشخص نیست.
در اصطلاح عامیانه براتوورست، به غلتک های سوسیس شکل و دراز و بلند خمیر و توده های بدون گوشت نیز نسبت داده می شود که از نظر ظاهر و خاصیت پخت و پز آن، شبیه سوسیس معمولی است. [ ۱]
بر اساس دیدگاه دیگر ( برخی منطقه ها ) ، اصطلاح براتوورست، به معنای سوسیس خام دودی است که از گوشت خام و درشت تهیه می شود که سرد یا در آب گرم پخته و آماده مصرف می شود.
سوسیس ها به صورت خام و آب پز عرضه می شوند که نوع پخته آن بیشتر رایج است. سوسیس های پخته نشده دودی رایج ترین انواع هستند. برای تولید، گوشت در چرخ گوشت چرخ می شود یا در صورت لزوم همراه با سایر مواد ( ادویه، پیاز، سبزی ) و وسایلی از این قبیل برش می زنند سپس آن را در روده خوک یا گوسفند پر می کنند یا به شکل دیگری شکل می دهند ( مانند وول برتورست ) بدون پوشش در آب داغ قرار می دهند به این شکل که سوسیس ها را در آب داغ، آبگوشت یا بخار آب داغ می کنند. برای تهیه و مصرف افراد، آنها معمولاً روی گریل یا در تابه سرخ می کنند.
به عنوان یک جایگزین خوراک، جایگزین های بدون گوشت به عنوان براتوورست نیز شناخته می شود که بر اساس پروتئین های گیاهی و حیوانی دیگر با افزودن موادی مانند آب، چربی یا روغن، غلیظ کننده ها، رنگ ها و سایر افزودنی های خوراکیی به منظور تقلید از براتوورست ساخته می شوند.
در آلمان از دستور العمل های استاندارد که در تولید انواع سوسیس استفاده می شود در براتوورست نیز استفاده می گردد. نمونه ها عبارتند از:[ ۲]
الگو:FNBox
رست براتوورست نورنبرگ یک سوسیس گوشت خوک پخته شده است. ادویه های معمولی نمک سفره و مرزنجوش هستند. جرم دارای ساختار ظریف ۳ میلی متر است شن به قطر ۱۵ میلی مت بریده شده استر پر شده است. وزن قطعه نورنبرگ رست براتوورست بین ۲۰ تا ۲۵ گرم است و طول ۷ تا ۹ سانتی متر. یک نفر معمولاً Drei im Weggla ( سه تکه در یک نان ) یا دوازده ( یک دوجین ) یا شش ( نیم دوجین ) سوسیس کبابی با کلم از یک بشقاب اسپند می خورد.
wiki: براتوورست