بادن

لغت نامه دهخدا

بادن. [ دِ ] ( ع ص ) تناور. مذکر و مؤنث در وی یکسانست. ج ، بُدُن ، بُدَّن. ( منتهی الارب ) ( آنندراج ) ( ناظم الاطباء ). فربه و سمین. ( ناظم الاطباء ). تناور. ج ، بدن. ( مهذب الاسماء ). زن و مرد ستبر. جسیم.

بادن. [ دَ ] ( اِخ ) از قریه های سمرقند است و گویند از قریه های بخاراست. ( معجم البلدان ) ( مراصد الاطلاع ). دهی است در بخارا. ( آنندراج ) ( ناظم الاطباء ).

بادن. [ دِ] ( اِخ ) باد. از دوک نشین های بزرگ کشور آلمان است مشرف برودخانه رن دارای 868000 جمعیت. منطقه ای کوهستانی است و قسمت اعظم آن پوشیده از جنگل سیاه است و دارای معادن و آبهای معدنی است. رجوع به قاموس الاعلام ترکی و ماده بعد شود.

فرهنگ فارسی

ناحیه ای در آلمان که در دشت رن در ساحل جنگل سیاه گسترده شده و از جنوب شرقی تا دریاچه کنستانس می رسد . شهر های عمده مانهایم کارلسروهه .
از دهات سمرقند است

دانشنامه عمومی

بادن (سوئیس). شهر بادن در بخش بادن، ارگو در ایالت ارگو در کشور سوئیس واقع شده است که ۱۶٬۳۰۰ نفر جمعیت دارد.
عکس بادن (سوئیس)عکس بادن (سوئیس)عکس بادن (سوئیس)عکس بادن (سوئیس)عکس بادن (سوئیس)عکس بادن (سوئیس)

بادن (منطقه). بادن ( آلمانی: Baden ) سرزمینی تاریخی در کشور آلمان است که در کنار وورتمبرگ و و هوهنتسولرن، دو سرزمین تاریخی دیگر، امروزه ایالت فدرال بادن - وورتمبرگ را تشکیل می دهند. [ ۱]
پس از انحلال دوک نشین شوابن، تاریخِ این سرزمین را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:
• مارگراف بادن ( ۱۱۱۲ - ۱۸۰۶ )
• حوزه بادن ( ۱۸۰۳ - ۱۸۰۶ )
دوک نشین بزرگ بادن ( ۱۸۰۶ - ۱۹۱۸ )
جمهوری بادن ( ۱۹۱۸ - ۱۹۴۵ )
این سرزمین پس از پایان جنگ جهانی دوم به وورتمبرگ - بادن و بادن تقسیم شد. سرانجام در سال ۱۹۵۲ میلادی، تحت عنوان ایالت بادن - وورتمبرگ یکپارچه شد.
عکس بادن (منطقه)

بادن (موربیون). بادن ( به فرانسوی: Baden ) یک کمون ( فرانسه ) در فرانسه است که در canton of Vannes - Ouest واقع شده است. [ ۱] بادن ۲۳٫۵۳ کیلومتر مربع مساحت دارد.
عکس بادن (موربیون)عکس بادن (موربیون)عکس بادن (موربیون)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

بادِن (Baden)
شهری در کانتونآرگائو، در سوئیس، نزدیک زوریخ، ۱۴,۸۰۰ نفر جمعیت (۱۹۹۰). در ارتفاع ۳۸۸ متری از سطح دریا قرار دارد. چشمه های گوگرد و آب های معدنی گرم آن از دوران رومی ها تا به امروز مسافران فراوانی را به سوی خود جذب کرده است. دمای حمام های گوگردی آن به ۴۷ درجۀ سانتی گراد می رسد. مجلس سوئیس از قرن ۱۵ تا ۱۸ در آن جا تشکیل می شد.

پیشنهاد کاربران

بپرس