لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
فرهنگ عمید
مترادف ها
بادام سوخته، اجیل سوخته
پیشنهاد کاربران
بادام سوخته نوعی شیرینی ایرانی و ره آورد استان فارس و کردستان است.
طرز تهیه آن بدین شرح است: بادام و شکر را مخلوط می کنند و در ظرفی می ریزند و ۴ قاشق سوپخوری آب در آن ریخته و ظرف را روی آتش می گذارند تا شکر طلائی شود سپس بادام و شکر را روی غربال می ریزند تا سرد شود و سپس بادام را با دست از شکر جدا می کنند و سپس شکر را دوباره در ظرفی ریخته و روی آتش می گذارند تا آب شده و به شکل کارامل بدست آید. بادام را در شکر کارامل شده ریخته و بهم می زنند تا مخلوط شود سپس مخلوط بادام و کارامل را روی یک سینی مسی ریخته و با قاشق از هم جدا می کنند. در ضمن برای درست کردن آن می توان به جای شکر از عسل نیز استفاده کرد.
... [مشاهده متن کامل]
طرز تهیه آن بدین شرح است: بادام و شکر را مخلوط می کنند و در ظرفی می ریزند و ۴ قاشق سوپخوری آب در آن ریخته و ظرف را روی آتش می گذارند تا شکر طلائی شود سپس بادام و شکر را روی غربال می ریزند تا سرد شود و سپس بادام را با دست از شکر جدا می کنند و سپس شکر را دوباره در ظرفی ریخته و روی آتش می گذارند تا آب شده و به شکل کارامل بدست آید. بادام را در شکر کارامل شده ریخته و بهم می زنند تا مخلوط شود سپس مخلوط بادام و کارامل را روی یک سینی مسی ریخته و با قاشق از هم جدا می کنند. در ضمن برای درست کردن آن می توان به جای شکر از عسل نیز استفاده کرد.
... [مشاهده متن کامل]