ایکس باکس وان

دانشنامه عمومی

اکس باکس وان ( به انگلیسی: Xbox One ) کنسول بازی ویدئویی خانگی معرفی شده توسط مایکروسافت در ۲۱ مه ۲۰۱۳ و از نسل هشتم کنسول ها است. این سومین کنسول بازی اکس باکس و جانشین اکس باکس ۳۶۰ به شمار می رود.
این کنسول همچنین دارای کینکت ۱٫۰۰ است[ ۴] [ ۵] برنامه ریزی ها بر این بود که اکس باکس وان نخست در ۲۱ اکتبر ۲۰۱۳ در امریکای شمالی، شماری از کشورهای اروپایی، استرالیا و کره جنوبی و سپس در ۲۸ اکتبر ۲۰۱۳ در ژاپن و دیگر کشورهای اروپایی به فروش برسد.
اکس باکس وان در نسل ۸ کنسول های بازی ویدئویی با پلی استیشن ۴ شرکت سونی و نینتندو سوئیچ به رقابت می پردازد و فروش کلی کنسول تا سال ۲۰۱۸ در جهان حدود ۷۸ میلیون کنسول بوده است. این کنسول از پردازنده ۴ هسته ای جگوار ساخت شرکت ای ام دی استفاده می کند و توان اجرای بازی ها بر روی رزولوشن ۴۹۸۰ بر فریم ریت ۶۰ ثانیه را داراست و همچنین این کنسول از شنیدن فرمان ها صوتی توسط کینکت ۱٫۰۰ پشتیبانی می کند و همچنین دستیارهای هوشمند گوگل اسیستنت و کورتانا و الکسا آمازون بر روی این کنسول برای کاربران قابل دسترس هستند. این کنسول توان پخش فیلم بلوری و وضوح ۴کی را داراست. دسته این کنسول نسبت به نسل قبل تغییرات چشمگیری داشته است به طوری که دسته کوچک تر شده و خوش فرم تر به نظر می رسد و دسته این کنسول توسط کابل یا بلوتوث با کامپیوتر و گوشی های هوشمند سازگار است.
اکس باکس وان به دلیل طراحی کنترلر تصفیه شده، ویژگی های چندرسانه ای و ناوبری صوتی، نظرات مثبتی دریافت کرد. از طراحی آرام و خنک تر آن بخاطر قابل اعتماد بودن این کنسول نسبت به نسخه قبلی خود قدردانی شد، اما این کنسول معمولاً به دلیل اجرای بازی ها در سطح گرافیکی فنی پایین تر از پلی استیشن ۴ مورد انتقاد قرار گرفت. اگرچه دگرگونی های ایجاد شده در آن و سایر جنبه های نرم افزار کنسول پس از راه اندازی با استقبال مثبتی روبرو شد. کینکت آن بخاطر بهبود دقت ردیابی حرکت، ورود به سیستم تشخیص چهره و فرمان صوتی مورد ستایش قرار گرفت.
• فهرست بازی های انحصاری اکس باکس وان
• فهرست بازی های اکس باکس وان
در ۱۳ ژوئن ۲۰۱۶ و در طی نمایشگاه رسانه و تجارت ای۳ ۲۰۱۶، مایکروسافت از کنسول جدید خود با عنوان اکس باکس وان اس رونمایی کرد. این کنسول یک نسخه اصلاح شده از سخت افزار اکس باکس وان اولیه است که طراحی آن ۴۰٪ کوچکتر شده، توان پردازندهٔ گرافیکی کمی بیشتر شده و به ۱٫۴۰ ترا فلاپ رسیده، از پایه برای قرار گرفتن به صورت عمودی پشتیبانی می کند، این نسخه دیگر نیاز به منبع تغذیه خارجی ندارد و دارای منبع تغذیه داخلی خواهد بود، به علاوه پشتیبانی از وضوح ۴کی و تصویربرداری دامنه دینامیک بالا است. این مدل جدید درگاه جداگانه برای اتصال به کینکت ندارد و برای استفاده از کینکت باید از آداپتور یواس بی جداگانه ای استفاده شود که بدون پرداخت هزینه اضافی برای صاحبان کینکت در دسترس خواهد بود. [ نیازمند منبع]
عکس ایکس باکس وانعکس ایکس باکس وانعکس ایکس باکس وان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس