بلوتوث

دانشنامه عمومی

بلوتوث ( به انگلیسی: Bluetooth ) ( به معنی دندان آبی ) [ ۳] نام یک استاندارد فناوری بی سیم با برد کم برای فرستادن پیام، عکس یا هر اطلاعات دیگر است که از لقب یک پادشاه منطقه اسکاندیناوی به نام هارالد بلاتند گرفته شده است و دارای پیوند کوتاه برد، بهره بری انرژی کم، کم هزینه و بی سیم می باشد. فناوری بلوتوث شامل چندین نکته کلیدی است که قبول آن را به طور گسترده آسان می کند. توانایی بی سیم بودن و برد کوتاه آن به دستگاه های جانبی این اجازه را می دهد که توسط یک کانال هوایی ارتباط برقرار کنند و جایگزین کابل هایی شوند که از اتصال دهنده ها با اشکال و اندازه های مختلف و چندین تکه استفاده می کنند. بلوتوث هردو نوع داده و صوت را پشتیبانی می کند که آن را به یک تکنولوژی ایده آل تبدیل نموده است که بسیاری از وسایل را قادر به ارتباط کرده است. بلوتوث از فرکانس غیر منظم استفاده می کند و در هرجای دنیا قابل دسترس است. اعضای گروه SIG برای ایجاد لوگوی بلوتوث مجدداً به ریشهٔ آن برگشتند که مربوط به شمال اروپا بود و با استفاده از حروف رمزی اسکاندیناویایی که در قرن نهم رایج بود ترکیبی از حروف اول نام پادشاه بلوتوث را به عنوان لوگوی بلوتوث در نظر گرفتند
بلوتوث یک رشته خصوصیت بی سیم است که ارتباطات کوتاه برد بین وسایل مجهز به تراشه های کوچک و اختصاصی بلوتوث را تعریف می کند. بلوتوث یک استاندارد رادیویی و پروتکل ارتباطی برای مصارف با توان پایین و برد کوتاه می باشد که با نصب یک میکروچیپ ارزان قیمت در دستگاه ها فعال می شود. بلوتوث در حقیقت نام تجاری برای شبکه های بی سیم شخصی است که با استاندارد IEEE ۸۰۲٫۱۵ هم شناخته می شود. این بلوتوث برای فاصله های نزدیک و ارسال پیغام، عکس یا هر اطلاعات دیگر استفاده می شود. اختراع تکنولوژی بلوتوث در سال ۱۹۹۴ تحول عظیمی در عرصهٔ ارتباطات به ویژه موبایل ها به وجود آورد. تنها یکی از ویژگی های مفیدش حذف سیم های بسیار از سازمان ها، ادارات و منازل بود. مانند حذف سیم بین ماوس و کامپیوتر، حذف سیم بین صفحه کلید و کامپیوتر، حذف سیم بین موبایل و کامپیوتر و…
مخترع بلوتوث، یاپ هارتسن اهل هلند است.
زمانی که دو دستگاه الکترونیکی نیاز به ارتباط با یکدیگر دارند، باید دارای سیستم های ارتباطی مشترک به روش بلوتوث باشند؛ یعنی هر دو دستگاه باید مجهز به تراشه یا میکروچیپ بلوتوث باشند.
عکس بلوتوث
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

بلوتوث (Bluetooth)
نام تجاری نوعی شبکه شخصی بی سیم. با استفاده از بلوتوث می توان به ایجاد ارتباط و مبادله اطلاعات بین تجهیزاتی مانند: پی دی ای (PDA)، گوشی های موبایل، لپ تاپ، پی سی، چاپگر، دوربین دیجیتال و کنسولِ بازی ویدیوئی اقدام نمود. ارتباط بلوتوث ایمن بوده و از فرکانس رادیوئی با برد کوتاه و بدون نیاز به مجوز استفاده می نماید.

پیشنهاد کاربران

بی سیمی
هم رسانی متصل کردن
روشی برای ارسال مطلبی، عکسی و. . . از دستگاهی به دستگاهی دیگر
رسانک - پرانک - پرتوک - پرتو نزدیک - موج نزدیک - پرتو پاش - پراش ( بپراش، پراشیدم . . . ) - پخشک - ارساله - کمبرد - نجوا - رسا - و . . .
منظورم این است که با ترجمه تحت اللفظی آن ( مثل دندان آبی ) بر هر لغت بی ربط انگلیسی صحه نگذاریم - بلوتوث نه آبی است و نه ربطی به دندان دارد - در ضمن اسم خاص است و قابل ترجمه نیست.
...
[مشاهده متن کامل]

نوعی فناوری که به کاربر تجهیزات الکترونیکی اجازه می دهد با استفاده از امواج رادیویی و بدون نیاز به ارتباط از طریق ارتباط کابلی به برقراری ارتباطات نائل شوند. فناوری بی سیم

بپرس