اینجرا

دانشنامه عمومی

اینجرا ( به امهری: ənǧära እንጀራ ɨndʒəra؛ به انگلیسی: enjera؛ یا گاهی: "taita" به تگرینیا: ጣይታ ) ، نوعی نان با ظاهر اسفنجی است که بیشتر در کشورهای اتیوپی و اریتره مصرف می شود. برای تهیه اینجرا، آرد حاصل از دانه های گونه ای از گیاه علف عشق به نام تف ( اِراگروستیس تف Eragrostis tef ) را با آب مخلوط کرده و به مدت چند روز گذاشته تا فرایند تخمیر انجام شود، سپس آن را پخت می نمایند. این غذا، یکی از غذاهای بومی و ملی کشور اتیوپی و اریتره می باشد.
در کشورهای دیگر آفریقای شرقی مانند جیبوتی، سومالی، سودان جنوبی و سودان، انواع مشابهی وجود دارد. نوع مشابهی از این غذا در سومالی و جیبوتی وجود دارد که کانجیرو یا لاووح نامیده میشود، و در سودان جنوبی و سودان به کیشا معروف است[ ۱] . در سومالی، در ناهار ( به نام قادو ) ، غذای اصلی این روز، اندرا ( به نام کانجیرو ) نیز ممکن است با غذای خام ( ماراق ) یا سوپ خورده شود[ ۲] . کانجیرو، نوع سومالیایی و جیبوتیایی غذای اینجرا است و یکی از غذاهای اصلی سومالی و جیبوتی می باشد[ ۳] [ ۴] .
عکس اینجراعکس اینجرا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس