انگور سیاه

دانشنامه عمومی

انگور سیاه نوعی از انگور است که از آن عصارهٔ پوست انگور یا اِنوسیانینا یک مادهٔ رنگی است و از پوست بعضی از انگورها که درتهیهٔ شربت استفاده می شود وجود دارد و در ایتالیا و آمریکا و ایران تهیه می شود. که یکی از شهر های معروف ارائه دهنده انگور در ایران سردشت میباشد
رنگدانه هایی که از اِنوسیانینا بدست می آید بنام آنتوسیانین موسومند و از این مواد آنتوسیانیدین ها تهیه می شوند. مهمترین آنتوسیانیدین های موجود در عصارهٔ پوست انگور سیاه عبارتند از:
پئونیدین، Malvidin، Delphinidin، Petunidin. به طور کلی آنتوسیانین های موجود در عصارهٔ پوست انگور سیاه در pH=۳ پایدار بوده رنگ قرمز تا ارغوانی دارد. علاوه بر آنتوسیانین ها در عصارهٔ پوست انگور مواد زیر وجود دارد:
اسید تارتاریک، تانن ها، قندها، اسید آمینه ها و مواد معدنی.
آنتوسیانین ها ی موجود در پوست انگور سیاه خاصیت ضد قارچ داشته از رشد لاکتوباسیلوس ها جلوگیری نموده اثر ویتامین P دارد. علاوه بر مصرف عصارهٔ یادشده از پودر پوست انگور سیاه که از عصارهٔ آن بهتر و پایدارتر است در آمریکا برای تهیهٔ نوشابه ها استفاده می شود.
دکتر محمد صادق رجحان ( ۱۳۷۷ ) ، درمان بوسیله گیاهان دارویی، مرکز فرهنگی آبا
• انگورها
• گیاهان دارویی
• میوه ها
عکس انگور سیاه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس