آنلینی. آنِلینی ( به ایتالیایی: Anellini ) به معنای حلقه های کوچک[ ۱] نوع کوچکتری از پاستای حلقه ای شکل آنلی است که تقریباً یک چهارم آن اندازه دارد. [ ۲] برای تهیهٔ خمیر این پاستا از آرد دوروم و آب استفاده شده و حلقه های ساخته شده معمولاً در آب گوشت پخته می شوند. [ ۱]
تولیدکنندگان پاستا در جنوب ایتالیا دست کم تا سال ۱۹۳۰ انواع مختلفی از این پاستا را همچون آنلینی های ضخیم و نازک و کنگره دار و ساده تولید می کردند که هنوز هم برخی از آنان در جنوب ایتالیا فروخته می شود. [ ۱] در آپولیا این پاستا چِرکیونِتی نامیده می شود که برگرفته از نام نوعی گوشواره با عنوان چِرکیتی آ کامپانلا به معنای حلقه های زنگ مانند است. [ ۱] کودوریته نیز نوع دیگری از آنلینی آپولیایی است که حلقه ای شکل بوده و نامش برگرفته از نوعی دوناتِ عید پاک با عنوان کودورا است. [ ۱]
زمان پخت پاستای آنلینی بین ۶ تا ۸ دقیقه است[ ۲] و از آن در انواع سوپ و سالاد می توان استفاده نمود. [ ۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتولیدکنندگان پاستا در جنوب ایتالیا دست کم تا سال ۱۹۳۰ انواع مختلفی از این پاستا را همچون آنلینی های ضخیم و نازک و کنگره دار و ساده تولید می کردند که هنوز هم برخی از آنان در جنوب ایتالیا فروخته می شود. [ ۱] در آپولیا این پاستا چِرکیونِتی نامیده می شود که برگرفته از نام نوعی گوشواره با عنوان چِرکیتی آ کامپانلا به معنای حلقه های زنگ مانند است. [ ۱] کودوریته نیز نوع دیگری از آنلینی آپولیایی است که حلقه ای شکل بوده و نامش برگرفته از نوعی دوناتِ عید پاک با عنوان کودورا است. [ ۱]
زمان پخت پاستای آنلینی بین ۶ تا ۸ دقیقه است[ ۲] و از آن در انواع سوپ و سالاد می توان استفاده نمود. [ ۳]

wiki: آنلینی