الیس واترز

دانشنامه عمومی

آلیس واترز. آلیس لوئیس واترز ( انگلیسی: Alice Louise Waters؛ زادهٔ ۲۸ آوریل ۱۹۴۴ ) یک سرآشپز، پدیدآور، نویسنده، فعال مدنی و رستوران دار اهل ایالات متحده آمریکا است. او مالک رستوران شه پانیس در برکلی، کالیفرنیا است که بابت مواد غذایی حاصل از کشاورزی زیستی و غذای های محلی اش و همچنین پیشگام بودن در «آشپزی کالیفرنیایی»[ ۲] که در سال ۱۹۷۱ آن را معرفی نمود، شهرت دارد.
آلیس واترز کتاب «آشپزی شه پانیس» ( با همکاری پال برتولی ) ، «هنر پخت غذاهای ساده ۱ و ۲» و «۴۰ سال تجربهٔ شه پانیس» را به رشتهٔ تحریر درآورده است. [ ۳] کتاب خاطرات او با عنوان «ایجاد آشپزی پادفرهنگ» در سپتامبر ۲۰۱۷ منتشر و با جلد کاغذی در ماه مه ۲۰۱۸ در دسترس عموم قرار گرفت. [ ۴] [ ۵]
آلیس واترز بنیان گذار «بنیاد شه پانیس» در سال ۱۹۹۶ میلادی و باغ خوراکی «اِدیبل اِسکول یارد» در محوطهٔ «مدرسهٔ راهنمایی مارتین لوتر کینگ» در برکلی است. او مدافع و رایزنِ سیاست گذاری عمومی ملی برای اصلاح تغذیهٔ مدارس، و دسترسی همگانی به غذای سالم و اُرگانیک است. باغ سبزیجات ارگانیک کاخ سفید که توسط میشل اوباما ایجاد شد، نمونه ای از نفوذ و تأثیر او در زمینهٔ تغذیه سالم و غذای اُرگانیک بود. [ ۶]
نام او در سال ۲۰۱۵ در فهرست «تالار ملی مشاهیر زن» قرار گرفت. [ ۷]
عکس آلیس واترز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس