آلوچه واژه ای فارسی است که از واژه �آلوگ� در فارسی میانه گرفته شده است .
آلوچه همون آلوی کال و نارس هست که طعم ترشی داره و وقتی میرسه یا زرد میشه یا قرمز
greengage یا گوجه سبز از اول سبزه تا آخر که وقتی هم چروک میشه و از درخت میوفته هم سبزه طعمش هم به ترشی آلوچه و به شیرینی آلو نیست اصلا و تو جنگل هم خودرو نیست اون آلو جنگلیه ربطی به گوجه سبز نداره جناب توحید گوجه سبز خودشه و ربطی به آلوچه نداره
... [مشاهده متن کامل] آلوی پخته شده گاها زردآلو و زغال اخته و انار و آلبالو هم به آن می افزایند. به این ترکیب که در پلاستیک میریزند آلوچه میگویند که همراه لواشک است.
گوجه سبز: مرکز ایران
گرجه باغی: شیراز
آلوچه: شمال و جنوبغربی
آلو گوجه: بخشی از شیراز و همدان
و . .
هر شهر و فرهنگی اسم باب طبع خود را گذاشته است که هیچکدام غلط نیست و بهتر است نظر خود را به یکدیگر تحمیل نکنیم به ویژه اینکه این میوه اصلا ایرانی نیست.
آلو در زبان پهلوی به دیسه " آلوگ" بوده و در نام میوه هایی مانند هلوگ، زردآلوگ، شفتالوگ و. . بکار رفته.
آلوچه = آلوی کوچک
گوجه سبز در واقع ترجمه کلمه greengag e است که از دو کلمه green ( سبز ) و gage ( نام اولین کسی این میوه را در انگلستان کشت کردsir william gage ) که به فارسی "گِیج سبز" ترجمه شده و در محاوره به "گوجه سبز" معروف شده.
گؤیجه در ترکی یعنی سبز و آل یعنی سُرخ. به میوه کال گؤیجه و به رسیده ی آن آلچا یا آلوچه میگویند.
آلوچه به ترکی: آلچا ، اَلچَه ، گؤیجَه
هوالعلیم
آلوچه : آلوی کوچک ؛ میوه ای گرد و کوچک و سبز وترد وترش با هسته ای سفت که عده ای اشتباهاً به آن گوجه سبز لقب داده اند. . . .
آلوی کال ( ریز، ترش و نارس )