آلانین. آلانین یک اسید آمینهٔ نوع یک با فرمول شیمیایی CH۳CH ( NH۲ ) COOH است. آلانین یک اسید آمینهٔ غیر ضروری ست که در زنجیر جانبی آن یک گروه متیل به کار رفته و از این رو یک اسید آمینهٔ غیر قطبی هم هست. کدون های آلانین عبارتند از: GCU, GCC, GCA و GCG. آلانین یک اسید آمینه آلیفاتیک است، زیرا زنجیره جانبی متصل به اتم کربن α یک گروه متیل است ( - CH3 ) . آلانین ساده ترین اسیدآمینه α - پس از گلیسین است. زنجیره جانبی متیل آلانین غیر واکنشی است و بنابراین تقریباً به طور مستقیم در عملکرد پروتئین دخیل نیست. آلانین یک اسید آمینه غیرضروری است، به این معنی که توسط بدن انسان قابل تولید است و نیازی به دریافت آن از طریق رژیم غذایی نیست. آلانین در غذاهای متنوعی یافت می شود، اما به ویژه در گوشت متمرکز است.
به صورت خلاصه و کلی پیروویک اسید طی چند واکنش اکسیژن کتونی خود را از دست داده و یک آمین به جای آن می نشیند.
به سوخت و ساز گلوکز کمک می کند. ویروس اپسئین - بار و خستگی مفرط، با افزایش میزان آلانین و کاهش مقدار تیروزین و فنیل آلانین در ارتباط است. نوعی آلانین، به نام بتا - آلانین، جزء سازنده اسید پانتوتنیک ( ویتامین B5 ) و کوآنزیم A – یک کاتالیزور حیاتی در بدن - می باشد. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبه صورت خلاصه و کلی پیروویک اسید طی چند واکنش اکسیژن کتونی خود را از دست داده و یک آمین به جای آن می نشیند.
به سوخت و ساز گلوکز کمک می کند. ویروس اپسئین - بار و خستگی مفرط، با افزایش میزان آلانین و کاهش مقدار تیروزین و فنیل آلانین در ارتباط است. نوعی آلانین، به نام بتا - آلانین، جزء سازنده اسید پانتوتنیک ( ویتامین B5 ) و کوآنزیم A – یک کاتالیزور حیاتی در بدن - می باشد. [ ۲]
wiki: آلانین