اقتصاد ایالات متحده امریکا

دانشنامه عمومی

اقتصاد ایالات متحده آمریکا. ایالات متحده آمریکا یک کشور بسیار توسعه یافته با اقتصاد بازار آزاد و دارای بزرگ ترین و قدرتمندترین اقتصاد جهان با بزرگ ترین تولید ناخالص داخلی اسمی و ثروت خالص است[ ۳۴] این کشور از نظر حجم بزرگی اقتصاد در برابر بقیه کشورها دارای بزرگ ترین اقتصاد بر اساس تولیدناخالص داخلی اسمی در جهان و از لحاظ شاخص برابری قدرت خرید ( PPP ) پس از چین دومین کشور بزرگ می باشد. ایالات متحده قدرتمندترین و مبتکرترین اقتصاد دنیا را از نظر فناوری دارد و شرکت های آن در پیشرفت های فناوری و انواع حوزه های تکنولوژی و دیجیتال، به ویژه در زمینه هوش مصنوعی، رایانه، داروسازی، و تجهیزات پزشکی، هوافضا و صنایع نظامی در خط مقدم یا نزدیک به آن قرار دارند. همچنین ایالات متحده آمریکا تاب آورترین اقتصاد جهان در برابر مشکلات اقتصادیست که در مقابل کشورهای دیگر به خوبی توانسته از بزرگ ترین چالش های پیش آمده اقتصادی عبور کند. چندین کشور از دلار به عنوان واحد پول رسمی خود استفاده می کنند و در برخی دیگر، این ارز بالفعل است. بزرگ ترین شرکای تجاری ایالات متحده چین، اتحادیه اروپا، کانادا، مکزیک، هند، ژاپن، کره جنوبی، بریتانیا و تایوان هستند. ایالات متحده بزرگ ترین واردکننده و دومین صادرکننده بزرگ جهان است. این کشور دارای قراردادهای تجارت آزاد با چندین کشور از جمله USMCA، استرالیا، کره جنوبی، سوئیس، اسرائیل و چندین کشور دیگر است که در حال اجرا یا در حال مذاکره هستند. همچنین این کشور دارای هشتمین تولید ناخالص داخلی سرانه ( اسمی ) و نهمین بالاترین تولید ناخالص داخلی سرانه ( PPP ) در جهان در سال ۲۰۲۲ بود.
اقتصاد این کشور توسط منابع طبیعی فراوان، زیرساخت های توسعه یافته و بهره وری بالا تغذیه می شود. این کشور دومین ارزش کل برآورد شده منابع طبیعی را دارد که در سال ۲۰۱۹ به ارزش ۴۴٫۹۸ تریلیون دلار آمریکا برآورد شده است، اگرچه منابع بر اساس برآوردهایشان متفاوت است. آمریکایی ها بالاترین میانگین درآمد خانوار و کارمند را در میان کشورهای عضو OECD دارند. در سال ۲۰۱۳، آنها ششمین میانگین درآمد خانوار را داشتند که از چهارمین بالاترین درآمد در سال ۲۰۱۰ کمتر بود. تا ۱۸۹۰، ایالات متحده از امپراتوری بریتانیا به عنوان مولدترین اقتصاد جهان پیشی گرفت. آمریکا بزرگ ترین تولیدکننده نفت و گاز طبیعی در جهان است. در سال ۲۰۱۶، این کشور بزرگ ترین کشور تجاری جهان و همچنین سومین تولیدکننده بزرگ آن بود که یک پنجم تولید جهانی را به خود اختصاص می داد. ایالات متحده نه تنها بزرگ ترین بازار داخلی کالا را دارد، بلکه بر تجارت خدمات نیز تسلط دارد. کل تجارت ایالات متحده در سال ۲۰۱۸ به ۴٫۲ تریلیون دلار رسید. از ۵۰۰ شرکت بزرگ جهان، ۱۲۱ شرکت در ایالات متحده مستقر هستند. ایالات متحده با مجموع ثروت ۳٫۰ تریلیون دلار، دارای بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان است. بانکهای تجاری ایالات متحده تا اوت ۲۰۲۰ دارایی ۲۰ تریلیون دلاری داشتند. دارایی های جهانی تحت مدیریت ایالات متحده بیش از ۳۰ تریلیون دلار دارایی داشتند. بورس نیویورک و نزدک بزرگ ترین بورس های جهان از نظر ارزش بازار و حجم معاملات هستند. سرمایه گذاری های خارجی انجام شده در ایالات متحده تقریباً ۴٫۰ تریلیون دلار است، در حالی که سرمایه گذاری های آمریکایی در کشورهای خارجی بیش از ۵٫۶ تریلیون دلار است. اقتصاد ایالات متحده در رتبه بندی بین المللی در سرمایه گذاری خطرپذیر و سرمایه گذاری جهانی تحقیق و توسعه در رتبه اول قرار دارد. مخارج مصرف کننده ۶۸ درصد از اقتصاد ایالات متحده را در سال ۲۰۱۸ تشکیل می داد، در حالی که سهم نیروی کار از درآمد آن در سال ۲۰۱۷، ۴۳ درصد بود. ایالات متحده بزرگ ترین بازار مصرف کننده جهان را دارد. بازار کار این کشور مهاجران را از سراسر جهان جذب کرده است و نرخ خالص مهاجرت آن یکی از بالاترین ها در جهان است. ایالات متحده یکی از اقتصادهای برتر در مطالعاتی مانند «شاخص سهولت انجام کسب وکار»، «گزارش رقابت پذیری جهانی» و موارد دیگر است. اقتصاد ایالات متحده یک رکود اقتصادی جدی را در طول رکود بزرگ تجربه کرد، که از دسامبر ۲۰۰۷ تا ژوئن ۲۰۰۹ به طول انجامید. مشاغل حقوق و دستمزد غیرکشاورزی تا می ۲۰۱۴، و نرخ بیکاری تا سپتامبر ۲۰۱۵. ایالات متحده در سال ۲۰۱۷ در میان ۱۵۶ کشور، رتبه ۴۱ بالاترین نابرابری درآمدی را کسب کرد، و بالاترین رتبه را در مقایسه با سایر کشورهای جهان غرب داشت. هر یک از این متغیرها پس از آن تاریخ ها ادامه داشت، و تا بهبود رکود، کشور ایالات متحده تا آوریل ۲۰۱۸ به دومین طولانی ترین رکورد در تاریخ تبدیل شد.
عکس اقتصاد ایالات متحده آمریکاعکس اقتصاد ایالات متحده آمریکاعکس اقتصاد ایالات متحده آمریکاعکس اقتصاد ایالات متحده آمریکاعکس اقتصاد ایالات متحده آمریکاعکس اقتصاد ایالات متحده آمریکا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس