اشپزی قزاقی

دانشنامه عمومی

آشپزی قزاقی. آشپزی قزاقی ( انگلیسی: Kazakh cuisine ) به طور سنتی برروی گوشت گوسفند، گوشت اسب و انواع فراورده های لبنی تمرکز یافته و رواج این آشپزی در کشور قزاقستان است. برای صدها سال، مردم قزاق گله دارانی بودند که گوسفندان دنبه پهن، شترهای باختری و اسب ها را به منظور حمل ونقل، تهیه لباس و غذا پرورش می دادند.
عکس آشپزی قزاقی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس