آشپزی سیلزیایی. آشپزی سیلزیایی ( به انگلیسی: Silesian cuisine ) به منطقهٔ سیلزی در اروپای مرکزی تعلق دارد. این آشپزی زیر گونه ای از آشپزی لهستانی و آلمانی است که شباهت های فراوانی با آنها داشته و نشانه هایی از تأثیر آشپزی مناطق همجوار دارد. [ ۱] این آشپزی بخصوص به خاطر بهره بردن از تخم خشخاش در غذاهای خود و غذاهای کوفته بلندآوازه است.
• زیملا - نان رول بیضی شکل خوب پخته شده که چاک کوچکی در میانه آن وجود داشته و روی آن دانه های خشخاش قرار دارد، شبیه نان زمل اتریشی است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• زیملا - نان رول بیضی شکل خوب پخته شده که چاک کوچکی در میانه آن وجود داشته و روی آن دانه های خشخاش قرار دارد، شبیه نان زمل اتریشی است.

wiki: آشپزی سیلزیایی