اشپزی سیلزیایی

دانشنامه عمومی

آشپزی سیلزیایی. آشپزی سیلزیایی ( به انگلیسی: Silesian cuisine ) به منطقهٔ سیلزی در اروپای مرکزی تعلق دارد. این آشپزی زیر گونه ای از آشپزی لهستانی و آلمانی است که شباهت های فراوانی با آنها داشته و نشانه هایی از تأثیر آشپزی مناطق همجوار دارد. [ ۱] این آشپزی بخصوص به خاطر بهره بردن از تخم خشخاش در غذاهای خود و غذاهای کوفته بلندآوازه است.
• زیملا - نان رول بیضی شکل خوب پخته شده که چاک کوچکی در میانه آن وجود داشته و روی آن دانه های خشخاش قرار دارد، شبیه نان زمل اتریشی است.
عکس آشپزی سیلزیایی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران