اشپزی المانی

دانشنامه عمومی

آشپزی آلمانی. آشپزی آلمانی شامل آشپزی خوراکی های ملی آلمان است که در طول قرن ها تکامل یافته و از منطقه ای به منطقهٔ دیگر متفاوت است.
در برخی از ناحیه های آلمان مانند بایرن و شوابن که در همسایگی آن واقع شده، غذاهایی از اتریش و سوئیس مرسوم هستند.
کتاب راهنمای میشلن در ۲۰۱۵ میلادی، به ۱۱ رستوران آلمان سه ستاره داده است، که بالاترین امتیاز است. همچنین ۳۸ رستوران دو ستاره و ۲۳۳ رستوران دیگر یک ستاره دریافت کردند. رستوران های آلمان پس از فرانسه در جایگاه دوم تزیین غذا در جهان قرار گرفتند.
گوشت خوک، گاو، و ماکیان اصلی ترین انواع گوشت مصرفی در آلمان هستند. گوشت خوک محبوب ترین است. مصرفِ میانگینِ سالانه، ۵۹ کیلوگرم است. در میان ماکیان، مرغ مرسوم ترین است هرچند که اردک، غاز، و بوقلمون هم مصرف می شوند. گوشت شکار، به ویژه گراز، خرگوش صحرایی و گوزن هم در دسترس است به ویژه در پاییز و زمستان. گوشت گوسفند و بز کمتر محبوب است.
گوشت معمولاً تفت آب پزی می شود. تفت در ماهی تابه هم وجود دارد هرچند که این شیوه در آشپزی فرانسوی و اتریشی ریشه دارد. چندین شیوهٔ پخت هم تکامل یافته است مانند تفت ترش که با قرار دادن گوشت در شراب انجام می شود.
سنت ریشه داری برای تهیهٔ سوسیس در آلمان وجود دارد. در این کشور به سوسیس وورست ( به آلمانی: Wurst ) می گویند. بیشتر سوسیس ها با روش های طبیعی از گوشت خوک، گوسفند، یا بره درست می شوند که محبوب ترینشان با گوشت خوک تهیه می شود. هزاران نوع سوسیس وجود دارد که در ناحیه های گوناگون متفاوت هستند. برخی از آن ها عبارتند از وینی، سوسیس خون، سوسیس سیاه، سوسیس سفید مونیخ، که در بایرن محبوب است. سوسیس کاری هم در منطقه های شهری مانند برلین، هامبورگ، و منطقه رور پرطرفدار است. از سدهٔ سیزدهم میلادی قوانینی برای کنترل کیفیت و مواد استفاده شده در سوسیس ها در آلمان تصویب شده است.
در میان ماهی های آب شور، زغال ماهی آلاسکا محبوب ترین است. برخی از ماهی های پرطرفدار آب شیرین، عبارتند از قزل آلا، اردک ماهی، و لوتی اروپایی. به طور تاریخی، غذاهای دریایی در شمال آلمان رایج ترند. امروزه ماهی تن، سالمن، و ساردین در سرتاسر کشور مصرف می شوند. پیش از انقلاب صنعتی و آلوده شدن آب رودهای راین، البه، و اودر، مصرف سالمون از رودها رایج بود.
ماهی انگشتی غذایی محبوب است که با ماهی سفید مانند ماهی روغن، روغن ماهی کوچک، زغال ماهی، با خمیرابه و آرد سوخاری پخته می شود.
عکس آشپزی آلمانیعکس آشپزی آلمانیعکس آشپزی آلمانیعکس آشپزی آلمانیعکس آشپزی آلمانیعکس آشپزی آلمانی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس