اشپزی روسی

دانشنامه عمومی

آشپزی روسی. آشپزی روسی ( به انگلیسی: Russian cuisine ) مجموعه ای از غذاهای مختلف و پخت و پزهای سنتی مردم روس و نیز فهرستی از محصولات آشپزی محبوب در روسیه است که اکثر نام های آنها از دوران شوروی سابق، در تمام محافل اجتماعی شناخته شده هستند.
پیشینه آشپزی روسی به چهار گروه تقسیم شده بود: آشپزی کهن روسی ( قرن نهم تا شانزدهم ) ، آشپزی کهن مسکو ( قرن هفدهم ) ، آشپزی که در دوران حکمرانی پتر و کاترین دوم ( قرن هجدهم ) وجود داشت، و در نهایت آشپزی پترزبورگ، که از اواخر قرن هجدهم تا دههٔ ۱۸۶۰ شکل گرفته بود. در دوران روسیه قدیم، گروه های اصلی غذایی از جمله نان، مقدار زیادی از دانه ها و تعداد زیادی از غذاهای حاوی نشاسته، بودند. زنها، پای ها را که درونشان پر از مواد غذایی مختلف، همچون قارچ و توت بود، می پختند. در دور همی ها همیشه یک قرص نان و نمک حاضر بود. کاشا از قبیل گندم سیاه، جو دوسر و همانند آنها، نشان دهنده رفاه خانواده بود. تعداد زیادی از روسها از عسل و[ ۱] توت استفاده نموده و از آنها نان زنجبیلی درست می کردند، که تا به امروز دسری محبوب بین روس ها بوده است.
عکس آشپزی روسیعکس آشپزی روسی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس