آشپزی اندونزیایی. آشپزی اندونزیایی مجموعه ای از سنت های مختلف آشپزی و تزئین غذای منطقه ای است که در کشور مجمع الجزایر اندونزی رواج دارد. طیف گسترده ای از دستورالعمل ها و غذاها وجود دارد زیرا اندونزی تقریباً از ۶۰۰۰ جزیره پرجمعیت از مجموع ۱۷۵۰۸ جزیره در بزرگترین مجمع الجزایر جهان تشکیل شده است[ ۱] [ ۲] بیش از ۳۰۰ گروه قومی اندونزی را خانه خود می نامند. [ ۳] بسیاری از غذاهای منطقه ای وجود دارد که اغلب مبتنی بر فرهنگ بومی این کشور با تأثیرات خارجی است. اندونزی حدود ۵۳۵۰ دستورالعمل سنتی پخت غذا دارد که ۳۰ مورد از آنها جز مهمترین ها در نظر گرفته شده اند. غذاهای اندونزی ممکن است شامل غذاهای برنجی، رشته فرنگی و سوپ در غذاخوری های محلی تا میان وعده های کنار خیابان باشد.
غذاهای اندونزیایی از نظر منطقه بسیار متفاوت است و تأثیرات مختلفی دارد. [ ۲] [ ۴] [ ۵] غذاهای سوماترایی، برای مثال، اغلب تحت تأثیر خاورمیانه و هند قرار گرفته است، غذاهای اندونزی شرقی شبیه غذاهای پولینزی و ملانزی است. عناصر غذاهای چینی در غذاهای اندونزیایی دیده می شود: غذاهایی مانند رشته فرنگی، گلوله های گوشتی و رول های بهاری کاملاً پذیرفته شده اند.
اندونزی در طول تاریخ خود، به دلیل موقعیت و منابع طبیعی خود درگیر تجارت بوده است. علاوه بر این، تکنیک ها و ترکیبات بومی اندونزی تحت تأثیر هند، خاورمیانه، چین و در نهایت اروپا قرار گرفت. بازرگانان اسپانیایی و پرتغالی این سرزمین را با دنیای جدیدی مرتبط ساختند. جزایر اندونزی جزایر ملوک ( مالوکو ) ، که به «جزایر ادویه» معروف هستند، همچنین به معرفی ادویه های بومی، مانند میخک و جوز هندی، به غذاهای اندونزیایی و جهانی کمک کرد.
غذاهای اندونزیایی طعمی غنی دارند. اغلب به عنوان خوش طعم، گرم و تند و همچنین ترکیبی از طعم های اساسی مانند شیرین، شور، ترش و تلخ توصیف می شود. بیشتر اندونزیایی ها غذای گرم و پرادویه را ترجیح می دهند، بنابراین سمس چیبل گرم و تند اندونزیایی، با مواد مختلف اختیاری، به ویژه رب میگو، موسیر و سایر مواد غذایی، یک غذای اصلی در تمام میزهای اندونزی است. [ ۶] هفت روش اصلی پخت در آشپزی اندونزی سرخ کردن، کباب کردن، فرپزی و شعله پزی، بو دادن، تف دادن، جوشاندن و بخارپز شدن است.
برخی از غذاهای معروف اندونزیایی مانند ناسی گورنگ، [ ۷] گادو - گادو، [ ۸] [ ۹] ساتای، [ ۱۰] و سوتو[ ۱۱] در کشور همه گیر هستند و غذاهای ملی محسوب می شوند. با این وجود غذای رسمی اندونزی، tumpeng است که در سال ۲۰۱۴ توسط وزارت گردشگری و اقتصاد خلاق اندونزی به عنوان غذایی انتخاب شد که تنوع سنت های مختلف آشپزی اندونزی را بهم پیوند می دهد. [ ۳] با این حال، بعداً در سال ۲۰۱۸، همان وزارت ۵ غذای ملی اندونزی را انتخاب کرده است که شامل soto , rendang , satay , nasi goreng و gado - gado می شود. [ ۱۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفغذاهای اندونزیایی از نظر منطقه بسیار متفاوت است و تأثیرات مختلفی دارد. [ ۲] [ ۴] [ ۵] غذاهای سوماترایی، برای مثال، اغلب تحت تأثیر خاورمیانه و هند قرار گرفته است، غذاهای اندونزی شرقی شبیه غذاهای پولینزی و ملانزی است. عناصر غذاهای چینی در غذاهای اندونزیایی دیده می شود: غذاهایی مانند رشته فرنگی، گلوله های گوشتی و رول های بهاری کاملاً پذیرفته شده اند.
اندونزی در طول تاریخ خود، به دلیل موقعیت و منابع طبیعی خود درگیر تجارت بوده است. علاوه بر این، تکنیک ها و ترکیبات بومی اندونزی تحت تأثیر هند، خاورمیانه، چین و در نهایت اروپا قرار گرفت. بازرگانان اسپانیایی و پرتغالی این سرزمین را با دنیای جدیدی مرتبط ساختند. جزایر اندونزی جزایر ملوک ( مالوکو ) ، که به «جزایر ادویه» معروف هستند، همچنین به معرفی ادویه های بومی، مانند میخک و جوز هندی، به غذاهای اندونزیایی و جهانی کمک کرد.
غذاهای اندونزیایی طعمی غنی دارند. اغلب به عنوان خوش طعم، گرم و تند و همچنین ترکیبی از طعم های اساسی مانند شیرین، شور، ترش و تلخ توصیف می شود. بیشتر اندونزیایی ها غذای گرم و پرادویه را ترجیح می دهند، بنابراین سمس چیبل گرم و تند اندونزیایی، با مواد مختلف اختیاری، به ویژه رب میگو، موسیر و سایر مواد غذایی، یک غذای اصلی در تمام میزهای اندونزی است. [ ۶] هفت روش اصلی پخت در آشپزی اندونزی سرخ کردن، کباب کردن، فرپزی و شعله پزی، بو دادن، تف دادن، جوشاندن و بخارپز شدن است.
برخی از غذاهای معروف اندونزیایی مانند ناسی گورنگ، [ ۷] گادو - گادو، [ ۸] [ ۹] ساتای، [ ۱۰] و سوتو[ ۱۱] در کشور همه گیر هستند و غذاهای ملی محسوب می شوند. با این وجود غذای رسمی اندونزی، tumpeng است که در سال ۲۰۱۴ توسط وزارت گردشگری و اقتصاد خلاق اندونزی به عنوان غذایی انتخاب شد که تنوع سنت های مختلف آشپزی اندونزی را بهم پیوند می دهد. [ ۳] با این حال، بعداً در سال ۲۰۱۸، همان وزارت ۵ غذای ملی اندونزی را انتخاب کرده است که شامل soto , rendang , satay , nasi goreng و gado - gado می شود. [ ۱۲]
wiki: آشپزی اندونزیایی