اسمان و زمین

دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] آسمان و زمین. خداوند متعال در قرآن کریم آسمان را منشأ خیر و برکت، تأمین کننده روزی انسان ها و بارش باران از آسمان را منشأ حیات زمین توصیف می کند.
آسمان و زمین، تامین کننده روزی و معاش انسان ها است.الذی جعل لکم الارض فرشا و السماء بناء و انزل من السماء ماء فاخرج به من الثمرت رزقا لکم...
بقره/سوره۲، آیه۲۲.
نقش آسمان در بارش باران و احیای زمین... و ما انزل الله من السماء من ماء فاحیا به الارض بعد موتها...
بقره/سوره۲، آیه۱۶۴.
خدا، تدبیرکننده امور زمین از آسمان است.یدبر الامر من السماء الی الارض...
سجده/سوره۳۲، آیه۵.
...

[ویکی فقه] آسمان و زمین (قرآن). خداوند متعال در قرآن کریم آسمان را منشأ خیر و برکت، تأمین کننده روزی انسان ها و بارش باران از آسمان را منشأ حیات زمین توصیف می کند.
آسمان و زمین، تامین کننده روزی و معاش انسان ها :۱. «الذی جعل لکم الارض فرشا و السماء بناء و انزل من السماء ماء فاخرج به من الثمرت رزقا لکم...؛
بقره/سوره۲، آیه۲۲.
نقش آسمان در بارش باران و احیای زمین:۱. «... و ما انزل الله من السماء من ماء فاحیا به الارض بعد موتها...؛
بقره/سوره۲، آیه۱۶۴.
خدا، تدبیرکننده امور زمین از آسمان:«یدبر الامر من السماء الی الارض...؛
سجده/سوره۳۲، آیه۵.
...

دانشنامه عمومی

آسمان و زمین (فیلم ۱۹۹۰). آسمان و زمین ( به ژاپنی: 天と地と, Ten to chi to ) یک فیلم به کارگردانی کودوکاوا کاروکی است که در سال ۱۹۹۰ اکران شد. از بازیگران آن می توان به آتسوکو آسانو و ماساهیکو تسوگاوا اشاره کرد.
بر اساس زندگی یک فئودال در ژاپن، «کاگه تورا» باید از سرزمین ها و مردم خود در برابر جاه طلبی های تاکدا شینگن محافظت کند.
«کاگه تورا» به عنوان اوئه سوگی کنشین نیز شناخته می شود. در این فیلم، کاگه تورا باید از ولایت اچیگو در مقابل تاکدا شینگن دفاع کند. این فیلم نمایشی از جنگ های معروف نبردهای کاواناکاجیما است.
• انوکی تاکاآکی در نقش اوئه سوگی کنشین
• ماساهیکو تسوگاوا در نقش تاکدا شینگن
• آتسوکو آسانو در نقش نامی
نائومی زایزن در نقش یائه
• هیرونوبو نومورا در نقش تاکدا یوشی نوبو
• تارا ایشیدا در نقش تاکدا نوبوشیگه
• بینپاچی ایتو در نقش کاکیزاکی کاگه ایه
• نانوئه کاکه تسونا در نقش آکیرا هامادا
• هیرویوکی اوکیتا در نقش کوساکا ماسانوبو
هیدئو موروتا در نقش اوبو توراماسا
ایسائو ناتسویاگی در نقش یاماموتو کانسوکه
تسونه هیکو واتاسه در نقش اوسامی سادامیتسو
میوری کازاما
ماساتو ایبو
کیوکو کیشیدا
هیدجی اوتاکی
• تومومیچی نیشی مورا در نقش ناراتور
عکس آسمان و زمین (فیلم ۱۹۹۰)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

واژه فارسی و رمزی جهود در اصل و ریشه یعنی در زبان اجداد سومری ابراهیم ( آبراهام : آب راه ام به زبان پدر یا مادر به معنای توشه نوشیدنی راه من و نه به معنای پدر اقوام ) به شکل جوده تلفظ و بیان میشده با دو معنا؛ یکی خبری یعنی جوینده ده و دیگری امری یعنی ده را بجوی. ما ایرانیان امروز و آینده میتوانیم ( مشروط بر اینکه بخواهیم و دوستدار حقیقت باشیم ) یقین داشته باشیم و بدون شکاکیت های نوع دکارتی مطمئن باشیم که اعداد یک رقمی دهگانه خردمندان گمنام هندو از صفر تا نُه ( ۰ نا ۹ ، 0 تا 9 ) و ده امر یا فرمان موسا ( موسی ) و کاتگوری ها یا مفاهیم دهگانه ارسطو ( آریس تو تله ) و تعداد انگشتان دست ها یا پاهای انسان هیچکدام بیان کننده آن ده های حقیقی نبوده و نمی باشند بلکه نفوس مجرد یا من های دهگانه هرکدام از افراد انسانی مشتمل بر پنج من مردانه و پنج من زنانه. نُه تا از آن من ها در حال حاضر یا در لحظه جاودانه حال در نفس مجرد یا من واحد و بیکران خدای حقیقی و واقعی در خواب سنگین، ژرف و شیرین بسر میبرند و بموازات آن در طی حالت برزخ به کمک حواس، غرایز، فهم و عقل بیکران وی از مشاهده و تجربه عشق و زندگی رویائی بهمراه توانائی و دانائی و هنرمندی و هوشمندی و دانش کامل با کمیت و کیفیت بهشت برین برخوردارند و هرکدام تا لحظه بسته شدن نطفه در رحم مادر و بیداری و تولد و یا ظهور و پیدایش در دنیاهای شش گانه خاص و ویژه خویش. نفس مجرد یا من هرکدام از ما افراد انسانی در این دنیا در لحظه مرگ جسم، کالبد، تن و یا بدن تثلیثی مادی - روانی - روحی در بستر امن، ساکن، پیوسته و فراگیر زندگی بخش جان، در نفس مجرد یا من واحد و بیکران خدای حقیقی و واقعی به خواب سنگین و ژرف و شیرین فرو میروند و بموازات آن در طی حالت برزخ در پیش آن نُه نفس خانوادگی خودی به کمک حواس و غرایز و فهم و عقل بیکران وی ( خدای حقیقی و واقعی ) از همان مشاهده و تجربه عشق و زندگی رویائی ( روئیایی ) بهمراه توانائی و دانائی و هنرمندی و هوشمندی و دانش کامل با کمیت و کیفیت بهشت بر خوردار میگردند تا لحظه بسته شدن مجدد نطفه در رحم مادر و بیداری و تولد دوباره در همین دنیا در مداری برتر و کمال یافته تر از قبل و نه تا وقت رسیدن به معاد و برپائی قیامت کبری و فصل برداشت محصول در آخرت بر اساس تصویر آسمانی - وحیانی - قرآنی در قالب سه کلمه به شکل《دنیا - برزخ - آخرت 》که یک راه بسیار کوتاه و میان بُر بیش نبوده و نمی باشد. زندگی برزخی - رویائی در بخش غیبی یا متافیزیکی همین دنیای فیزیکی بطور مطلق مستقل از کلیه پندارها، گفتارها، کردارها ویا اعمال نیک و بد دنیوی و بدون کوچکترین تبعیض و استثنائی بین افراد انسانی صورت می پذیرد.
...
[مشاهده متن کامل]

بر اساس بینش و باور و ایمان فردی من ( با نام های مستعار قدیمی از قبیل قندی، شیوازی، ویانه و . . ) هفت عالم یا دنیا به شکل آسمان ها و زمین های هفتگانه و هر آنچه که بین آنهاست، در طول این سفر بسیار طولانی و دایره وار دنیوی، مقطعی، نزولی و صعودی محتوای کیهان یا جهان و تا پایان آن، در ظهورات یا پیدایشات متوالی خود همیشه پنج تا روحی - روانی خواهند بود با بذر قابل رشد مادی و دو تا مادی - روانی با بذر قابل رشد روحی. ما انسان ها و بقیه موجودات درون این دنیا در طول این سفر و تا پایان آن همیشه در همین دنیای مادی روانی با بذر قابل رشد روحی از مادر متولد میشویم و عشق و زندگی دنیوی خودرا تجربه میکنیم و آنهم هر با در مداری برتر و کمال یافته تر از قبل و دقیقن به تعداد یک هفتم کلیه ی حلقه های زنجیره دایره وار علت و معلول ضروری و واقعی و یا به بیانی دیگر دقیقا به تعداد یک هفتم کلیه ی کنگره های سلسله دایره وار دهّر ها . این عالم یا دنیا به شکل این آسمان و زمین و هرآنچه که بین آنهاست در طول این سفر همیشه پس از وقوع مهبانگ های هشتم ( ۸م، 8m ) در یک درجه تکاملی برتر از قبل از نو آفریده میشود و شش عالم یا دنیای دیگر به شکل شش آسمان و شش زمین دیگر درست به همین ترتیب.
در این زمینه یک سوال یا پرسش بسیار مهم اینست که چرا آن ده انسان های ملکوتی یا آسمانی در طول این سفر دایره وار در طول هم و پشت سر همدیگر و بطور سلسله وار در ۱۰ عالم یا دنیا زیر سقف ۱۰ آسمان و روی ۱۰ کره زمین به ظهور و پیدایش و کثرت نمی رسند بلکه در ۷ عالم یا دنیا زیر سقف ۷ آسمان و روی ۷ کره زمین ؟.
ارائه یک پاسخ حقیقی به این سوال به عهده کلیه فقیهان، متکلمین، مفسرین آیات و روایات و احادیث انبیا و اولیا، الهی دانان، حکیمان و عارفان خود، انسان ( آنتُروپو لوژ ) و خدا شناس پیرو کلیه آئین ها و ادیان و مذاهب به ویژه پیرو ادیان ابراهیمی یعنی یهودیت و مسیحیت و اسلام و بخصوص پیروان دین اسلام و بخصوص دهّر شناسان دوستدار روزگار و کشف معنای زندگی.
اگر علامت های تشدید و فتحه را از روی سر حرف دال واژه قرآنی الدَّهر بر داریم، آنگاه به شکل ؛ ال دَد هر، تبدیل خواهد و شاعر شاید در حالت انزوا و تنهائی با مشاهده آن، بیت زیر را سروده بوده باشد: که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست. اما اگر این واژه در قرآن به شکل الدَهّر درج میگردید، آنگاه پس از برداشته شدن تاج تشدید از روی سر حرف ه به شکل ؛ ال ده هر، تحول می یافت و هر یعنی هر فرد انسانی. و سپس حافظ هم شاید در روند رمز گشایی و حل معمای دهر در قالب دو بیتی زیبای زیر ابراز عجز و ناتوانی خود و حکیمان را بیان نمی کرد:
حدیث از مطرب و می گو و راز دهر کمتر جو/
که کس نگشود و نگشاید به حکمت این معما را/
حافظا ترا بخدا :
حدیث از مُطرب و مَی گو و راز دهر را بی تاج تشدید بر سر ه یا هایش کمتر جو/ که کس نگشود و نگشاید به حکمت این شاه معمای بی تاج و تخت و کلاه را/.
بیا تا باهم پیاله ای از شراب کودکانه این حکیمک نوشیم در همین جا و حال بر گرد این میز زرین/ که بقول سخنان شیرین خود نمونه اش را نیابی در قنات کوثر و جویبار زمزم در بهشت برین /.

Ten to chi to . این کلمات ژاپنی که با حروف لاتین نوشته شده اند، سه تا از آنها واژه های فارسی می باشند. to همان تو فارسی یعنی ضمیر دوم شخص مفرد می باشد و chi با تلفظ چی همان واژه استفهامی چه به زبان فارسی
...
[مشاهده متن کامل]
است. لذا chi to به معنای تو چه هستی می باشد که اشاره به انسان دارد. Ten to به معنای " تو ده تایی " می باشد. این گزاره یا عبارت ژاپنی به احتمال قوی و قریب به یقین معادل و مترادف واژه معما آمیز و راز آلود اوستایی تحت عنوان " خویدوده " می باشد که مترجمین و مفسرین غربی اشتباها آنرا به معنای ازدواج با محارم تفسیر نموده اند. اما این واژه در اصل و ریشه اشاره به نفوس دهگانه افراد انسانی دارد، مشتمل بر 5 نفس مردانه و 5 نفس زنانه و بهمراه آن سرنوشت های پنجگانه جنسی افراد انسانی.

محتوای جهان یا کیهان دارای هفت حالت و نظم یا سامان کلی می باشد. این هفت حالت و نظم کلی با درجات مختلف تکاملی بین دو سرحد؛ یکی نهایت نقصان و دیگری نهایت کمال هردو محصور محدود بین مبداء و معاد در چهارچوب طرح مطلق الاهی آفرینش و براساس مفاد و آئین نامه های اجرایی ثابت و تغییر ناپذیر آن، هرکدام به نوبت و ترتیب خاص و ویژه خویش از طریق وقوع مه بانگ های متوالی ( به زبان دینی : سلسله قیامت ها ) بر اثر نوسانات متواتر یا پی در پی انقباض و انبساط، پشت سر هم و در فواصل زمانی معین ( به احتمال قریب به یقین هر 90 میلیارد سال یکبار ، برابر با طول کلی عمر کیهان ) به ظهور می رسند و به فعلیت در می آیند و توسط یکی یا دو تا از نفوس دهگانه افراد انسانی تجربه می گردند و محو می شوند. در ظهورات پیامی همیشه یکی از این حالات و نظم یا سامان های هفتگانه در قالب واقعیت عینی پدیدار می گردد و شش حالت و نظم دیگر بصورت ثوابت پایدار و تغییر ناپذیر و امکانات استعلایی یا بالقوه و قوای محض و به فعلیت نرسیده در بطن و پیکره خمیر مایه آن باقی و حفظ می مانند و بهمراه آن بسوی آینده حمل میگردند. این هفت حالت و نظم کلی در مبداء توسط خداوند از هستی و وجود بیکران خویش و بطور همزمان آفریده شده اند و حیات های هفتگانه افراد انسانی در آنها بطور همزمان و موازی و در کنار هم جاری بوده اند. محاسبه و تعیین طول آن هفت حیات در حال حاضر و تا آینده های بسیار دور دستی از عهده توان معرفت دینی ؛ شناخت و دانش علمی ؛ استدلالات منطقی و عقلانی فلسفی و ذوق و شوق و شهود دل و باطن شاعران و عارفان خارج می باشد و فقط خداوند به آن آگاهی کامل دارد. در معاد همان هفت حالت و نظم دوباره باهم به ظهور خواهند رسید و حیات های هفتگانه افراد انسانی در آنها بطور همزمان و موازی و درکنار هم دوباره جاری خواهند گشت و آن حیات ها تا زمانی ادامه خواهند یافت که خداوند تصمیم به یک سفر نزولی و صعودی دیگری با کیفیات و حالات دیگری بگیرد و خداوند چنیین تصمیم و تصمیماتی را از پیش گرفته است و هیچگونه تجدید نظری در آنها صورت نمی دهد. آن حیات های بهشتی در طول سفر نزولی و صعودی بطور بیشمار با درجات مختلف تکاملی و پشت سر هم به ظهور می رسند و تجربه می گردند.
...
[مشاهده متن کامل]

هرکدام از این حالات و نظم های کلی دارای یک آسمان و یک زمین خاص و ویژه خویش می باشند.
کلیه تفسیر هایی که تاکنون توسط متفکرین و اندیشمندان دینی از آیه های قرآنی مربوط به سماوات و الارض و یا آسمان ها و زمین پیشنهاد و ارائه گردیده اند، به علت عدم آگاهی و یا عدم آشنایی آنان با نوسانات متوالی انبساط و انقباض محتوای جهان، بدون استثناء و با اطمینان و یقین ، اشتباه بوده و حقیقت ندارند. همانطور که تفسیر و شرح و توضیح اکتشاف عظیم زنجیره تولد و مرگ توسط هندوان باستان از طریق حلول روان و بدون آگاهی و آشنایی با تسلسل تولد و مرگ کیهان ارائه گردیده و اشتباه می باشد. انسان تا نتواند قوای ادراکی فهم و عقل خودرا از زنجیر تقلید دینی رها نماید و مفهوم خدا و باور و اعتقاد و ایمان و اطمینان و اعتماد و امید خودرا از دست انحصارات و اسارات دین و مذهب نجات ندهد، هرگز به شناخت حقیقی خود و خداوند نائل نخواهد گردید. اما زمانی که اندیشه و احساسات و افکار و خیالات و اوهامات خودرا از تعلقات دینی - مذهبی رها نماید، آنگاه دریچه و روزنه ها بسوی شناخت حقیقی خود و خداوند به روی او گشوده خواهند شد.

آیا یک آسمان و یک زمین وجود دارند یا هفت آسمان و یک زمین و یا هفت آسمان و هفت زمین ؟ برای پاسخگویی به این سوال مراجعه به کتب دینی و آیات و روایات و احادیث و تفاسیر کافی نیست. اکتشافات علمی را هم باید در
...
[مشاهده متن کامل]
نظر گرفت. بطور کلی معارف دینی و شناخت علمی در پاسخگویی به این پرسش نمیتوانند یک نظریه قاطع و یک معرفت یقینی به ما انسان ها ارائه دهند. بنابر این در صورت علاقه به این موضوع و در راه دست یابی به حقیقت راه دیگری نداریم جز خیال پردازی با حدس و گمان و احتمال و تخمین. خیال خود من این است که خداوند متعال در اولین مرحله خلقت، آسمان هفتم و زمین هفتم را خلق نموده است که در زیر سقف آن آسمان و روی آن زمین، انسان را در قالب زوج های بنیادی خودی غیر هم جنس بصورت زن و مرد که همسر خویش بوده اند آفریده است. طبیعت و کیهان در زیر سقف آبی آن آسمان هفتم حداکثر از جنبه روحی و حداقل از جنبه مادی بوده است و تولید مثل از طریق تقسیم سلولی روحی در طبیعت روحی و خارج از رحم و بدن مادر صورت گرفته است، زیرا پدر و مادری وجود نداشته اند که از طریق آمیزش جنسی آنان با هم تولید مثل صورت گرفته باشد. پس از پایان عمر آن عالم هفتم ، طومار آسمان آن از طریق انقباض در پیچیده شده و محتوای آن در مرکز جهان معنوی در یک نقطه متمرکز و ذوب گردیده و خمیر مایه برای خلقت بعدی آماده گردیده است. پس از انبساط آن خمیر مایه آتشین، آسمان ششم و زمین ششم به ظهور رسیده اند و زوج های بنیادی خودی غیر هم جنس به زوج های بنیادی خودی همجنس بصورت مذکر - مذکر و موئنث - موئنث تبدیل گردیده اند. آن عالم هم به پایان عمر خود رسیده و طومار آسمان ششم باز هم بر اثر انقباض کیهانی در هم پیچیده شده و محتوای آن در مرکز دوباره به آتش متراکم تبدیل گردیده و خمیر مایه جهت خلقت بعدی آماده گردیده است و پس از انبساط و سرد شدن آن خمیر مایه آتشین، آسمان و زمین پنجم به پیدایش رسیده اند و در آن طبیعت جنسیت زوج های بنیادی خودی هم جنس نسبیت به عالم قبلی معکوس گردیده و به شکل موئنث - موئنث و مذکر - مذکر در آمده است. آن زندگی هم به پایان رسیده و طومار آسمان پنجم هم در هم پیچیده و محتوای زیر آن در مرکز دوباره به آتش تبدیل گردیده و خمیر مایه برای خلقت بعدی آماده گردیده است. پس از انبساط و سرد شدن خمیر مایه آتشین آسمان چهارم و زمین چهارم به ظهور رسیده اند و نسبت خمیر مایه ماده - روح هنوز به نفع جنبه روحی بوده است یعنی حداکثر روح و حد اقل ماده. در زندگی چهارم بساط زوج های بنیادی خودی برچیده شده و جمعیت انسان به نصف تقلیل یافته است. در آن زندگی توجه میل جنسی به غیر از خود معطوف گردیده است. زن و مرد از هم بیگانه و غیر خودی شده اند و تولید مثل از طریق آمیزش جنسی والدین صورت گرفته است. و پس از آن آسمان سوم و زمین سوم پیدایش یافته و محو گردیده اند تا اینکه در آسمان و زمین دوم نسبت بین خمیر مایه روح - ماده به نفع ماده معکوس گردیده و کیهان و طبیعت زیر سقف آسمان دوم و اول جنبه مادی با حداقل جنبه روحی به خود گرفته است. این روند روی قوس نزولی به وقوع پیوسته است. در سیر صعودی همین راه دوبار طی میگردد. پس از پایان زندگی این کیهان خمیر مایه دوباره بر اثر انقباض در مرکز جهان به آتش تبدیل خواهد شد و برای خلقت بعدی آماده خواهد گردید و پس از انبساط و سر شدن آن خمیر مایه آتشین، آسمان دوم و زمین دوم از نوع به ظهور خواهند رسید. و الا آخر در تمامی جهان ها تا بینهایت. بنابراین راهی را که آمده ایم دوباره آنرا طی خواهیم کرد و از جایی که آمده ایم دوباره صحیح و سالم به آنجا بر خواهیم گشت بدون موانعی در سر راه از قبیل برپایی روز قیامت.