استیک فلفل ( چینی: 青椒牛肉; پین یین: qīngjiāoniúròu ) یک غذای چینی آمریکایی سرخ شده است[ نیازمند منبع] که متشکل از استیک گوشت گاو تکه تکه شده ( اغلب از پهلو، تبلت یا گرد ) که با فلفل دلمه ای خلال شده، شاخه های بامبو و چاشنی های دیگر مانند سس سویا و زنجبیل پخته شده و معمولاً با نشاسته ذرت غلیظ می شود. پیاز خلال شده و جوانه لوبیا نیز از افزودنی های مکرر به دستور غذا هستند. [ نیازمند منبع]
شواهد دال بر وجود این ظرف در ایالات متحده حداقل به سال ۱۹۴۸ برمی گردد. [ ۱] این غذا از غذاهای فوجیایی سرچشمه می گیرد، جایی که به عنوان کینگجیائو روسی ( 青椒炒肉絲 ) شناخته می شد. در غذای اصلی، گوشت استفاده شده از گوشت خوک بود و چاشنی آن نسبت به استیک فلفل نسبتاً سبک بود. [ ۲]
اقتباس های مشابه چینی qīngjiāoròusī ( 青椒肉丝; 青椒肉絲 ) شامل gochu - japchae ( 고추잡채 ; "فلفل ژاپنی " ) [ نیازمند منبع] در غذاهای چینی کره ای و چینجائوروسو ( 青椒肉絲 ) در غذاهای چینی ژاپنی یافت می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفشواهد دال بر وجود این ظرف در ایالات متحده حداقل به سال ۱۹۴۸ برمی گردد. [ ۱] این غذا از غذاهای فوجیایی سرچشمه می گیرد، جایی که به عنوان کینگجیائو روسی ( 青椒炒肉絲 ) شناخته می شد. در غذای اصلی، گوشت استفاده شده از گوشت خوک بود و چاشنی آن نسبت به استیک فلفل نسبتاً سبک بود. [ ۲]
اقتباس های مشابه چینی qīngjiāoròusī ( 青椒肉丝; 青椒肉絲 ) شامل gochu - japchae ( 고추잡채 ; "فلفل ژاپنی " ) [ نیازمند منبع] در غذاهای چینی کره ای و چینجائوروسو ( 青椒肉絲 ) در غذاهای چینی ژاپنی یافت می شود.

wiki: استیک فلفل