استیک فریت

دانشنامه عمومی

استیک فریت ( به فرانسوی: Steak - frites ) یا بیفنک فریت[ ۱] ( به فرانسوی: Bifteck - frites ) به معنی استیک و سیب زمینی سرخ کرده، غذایی بسیار معروف در کل اروپا می باشد. این غذا، غذای ملی بلژیک و فرانسه است و هر دو کشور ادعای ابداع آن را می کنند. [ ۲]
در قدیم، از گوشت ران برای پخت استیک فریت استفاده می شد. امروزه بیشتر، اینریتکوت یا فیله اسکاچ ( در استرالیا ) ، قسمتی از گوشت دنده، را به همراه اندکی سس هلندیز یا سس برنیز روی ماهیتابه اندکی سرخ می کنند ( به صورت خونی ) و با سیب زمینی سرخ شده سرو می کنند. [ ۳] [ ۴]
عکس استیک فریت
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران