سس برنیز

دانشنامه عمومی

سس برنیز ( به فرانسوی: sauce béarnaise ) نام نوعی سس کلاسیک فرانسوی است که از ترکیب سرکه، شراب، ترخون، موسیر، زردهٔ تخم مرغ و کره درست می شود. این سس را همراه با گوشت، ماهی، تخم مرغ و سبزیجات سرو می نمایند.
برای تهیهٔ سس برنیز درابتدا مخلوط سرکه، شراب، ترخون ( یا سبزیجاتی دیگر ) و موسیر را بر روی حرارت زیاد می جوشانند تا آب اضافی آن تبخیر شده و مایعی کم حجم و غلیظ با طعمی قوی به دست آید، سپس در انتهای کار زردهٔ تخم مرغ و کره را به آن اضافه می نمایند.
عکس سس برنیز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس