لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
استیک ( به انگلیسی: Steak ) ، به قسمتی از گوشت راسته گاو گفته می شود که دارای رگه هایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب می کنند یا در روغن سرخ می نمایند. استیک را معمولاً در کنار سیب زمینی و انواع سبزیجات پخته شده و سالاد سزار صرف می کنند. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه می باشد و در کشورهای مختلف نیم کره شمالی به سبک های متفاوت و متنوع پخته می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: استیک
مترادف ها
استیک، باریکه گوشت کبابی
پیشنهاد کاربران
نوعی گوشت ، گوشت کبابی
معنی : گوشت
فیله گاو زیر راسته
بیفتک