کباب چنجه

پیشنهاد کاربران

چنجه تغییر یافته ی قِنجه است قنجه در زبان ترکی از مصدر قِنْجماق گرفته شده است. قنجماق در زبان ترکی به بریدن و جدا کردن چیزی با ضربه ی سنگ گفته می شود برای مثال اگر طناب و پارچه ای را نتوانیم با دست پاره
...
[مشاهده متن کامل]
کنیم آن را روی سنگی گذاشته با سنگ دیگر به آن ضرب می زنیم با ضربات پیاپی که به آن طناب یا پارچه وارد می شود به راحتی پاره می شودبه این کار قِنجماق گفته می شود. گوشت این کباب چون به این طریق کوبیده و نرم می شود ( برای نرم شدن آن با پشت چاقو ضربه می زنند تا نرم تر شود ) به آن قنجه یا به زبان فارسی چنجه گفته می شود .

یکی از محبوب ترین غذاهای گوشتی است که خاستگاه آن منطقۀ غرب آسیا و عمدتاً ایران است و پس از مدتی در آسیای صغیر رایج شد و هم اکنون در سراسر جهان یافت می شود. تلفظ چِنجه در گویش های محلی متفاوت است. ( تلفظ
...
[مشاهده متن کامل]
درستِ این واژه �کیرج� یا �قنجه� است و در زبان آذربایجانی چنجه تلفظ می گردد و در برخی شهرهای ایران نیز متأثر از زبان آذربایجانی چِنجه تلفظ می شود. در کردی جنوبی به آن کباب قنجه می گویند و در جنوب کشور عمدتا کنجه تلفظ می شود. )

بپرس