اروپرس

دانشنامه عمومی

اروپرس ( انگلیسی: AeroPress ) یک ابزار برای تهیه قهوه است که توسط اروبی به مدیریت آلن آدلر ( Alan Adler ) مخترع آمریکایی در سال ۲۰۰۵ اختراع شد. [ ۱] قهوه حدود ۱۰–۱۵ ثانیه اشباع می شود ( بسته به میزان درشتی قهوه خرد شده و شدت مورد نیاز ) و با فشار سرنگ در سیلندر از فیلتر گذر می کند. فیلتر مورد استفاده شامل فیلتر اروپرس ( کاغذی ) یا فیلتر فلزی دیسک شکل می شود. [ ۲] [ ۳] قهوه بدست آمده از نظر غلظت و طعم شبیه قهوه اسپرسو می شود که برای استفاده مکرر نیازمند فشار بیشتر بر روی فیلتر است، البته چندین روش برای دم آوری با این دستگاه وجود دارد. [ ۴]
دستگاه شامل یک فیلتر پلاستیکی دو سیلندر پلاستیکی تو در تو است[ ۵] یک سیلندر به عنوان هوابند در سیلندر بزرگ تر مانند سرنگ قرار دارد. قهوه مورد نیاز برای این ابزار کمی درشت تر از اسپرسو آسیاب می شود. با قرار دادن سیلندر داخل دیگری و سپس فشار دادن آن، سبب استخراخ قهوه میشود
• طعم و غلظت مشابه با قهوه اسپرسو[ ۶] البته به گفته سازنده آن دستگاه، نظرات استفاده کنندگان آن متفاوت است
پی اچ بالاتر از روش قهوه سازی به صورت ریختن یک بر روی ۵ به عنوان اسیدی[ ۱]
• اسیدیته ( ترشی ) کمتر
• روش های مختلف دم آوری
• کل روند ساخت آن ۳۰ ثانیه بیشتر زمان نمی برد[ ۱] البته روش های دم آوری متنوع زمان های بیشتری را نیازمند هست.
عکس اروپرسعکس اروپرسعکس اروپرسعکس اروپرس
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس