ارانچینو

دانشنامه عمومی

آرانچینو. آرانچینو ( به ایتالیایی: Arancino ) یک غذای سنتی در ایتالیا و مخصوص شهر سیسیل است.
ماده اصلی آرانچینو برنج است که به شکل یک توپ در روغن فراوان سرخ می شود. آرانچینو به وسیلهٔ راگو که نوعی سس گوشت در ایتالیا است پخته می شود. از مواد به کار رفته در آرانچینو می توان از لوبیا سبز و سس گوجه و پنیر موتزارلا مخصوص و آرد برنج نام برد.
آرانچینو را هر رستورانی به سبک خاص خود طبخ می کند اما نوع معمول آن طبخ با کره است و برخی نیز در مواد اولیه ان از قارچ استفاده می کنند.
نام آرانچینو بر گرفته از رنگ نارنجی آن هست. در ایتالیایی پرتغال ارنچ تلفظ می شود و در زبان سیسیلی آرانچینو به معنای پرتغال کوچک است. [ ۱] [ ۲]
عکس آرانچینوعکس آرانچینو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس