اتیل اکتانوات

دانشنامه عمومی

اتیل اکتانوات ( انگلیسی: Ethyl octanoate ) همچنین به عنوان اتیل کاپریلات شناخته می شود، یک استر اسید چرب است که از کاپریلیک اسید و اتانول تشکیل شده است. این ماده در صنایع غذایی به عنوان طعم دهنده و در صنعت عطرسازی به عنوان افزودنی رایحه به کار می رود. اتیل اکتانواتدر بسیاری از میوه ها و نوشیدنی های الکلی وجود دارد و بوی تند میوه و گل دارد. این ماده در ایجاد رایحه های میوه ای مصنوعی به کار می رود. [ ۵]
عکس اتیل اکتانوات
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران