ابگوشت بویلون

دانشنامه عمومی

آبگوشت بویلون. کورت بویلون یا آبگوشت بویلون ( در لوئیزیانا، تلفظ coo - be - yon ) [ ۱] آبگوشتی است از شراب سفید و آب هویج و کرفس و پیاز خرد شده و ادویه که گوشت ( به ویژه ماهی ) در آن جوشیده و به سرعت پخته می شود. همچنین گاهی اوقات از آن برای آب پز کردن سبزیجات ، تخم مرغ ، نان شیرینی ، گل تاج خروس و گوشت های لطیف استفاده می شود. این آبگوشت حاوی انواع چاشنی ها و نمک، اما فاقد ژلاتین حیوانی است.
↑ Mae, Stella. "Court Bouillon ( pronounced KOO - BEE - YON ) ". food. com. Retrieved 14 November 2020.
مقاله های نیازمند ارجاع های اضافی از May 2009
• ترکیبات غذایی و مواد مورد نیاز در آشپزی
• آشپزی فرانسوی
• مقاله های دارای پارامتر تاریخ نادرست در الگو
• همه مقاله های نیازمند ارجاع های اضافی
عکس آبگوشت بویلون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس