آبجوی گندم. آبجوی گندم ( به انگلیسی: Wheat beer ) نوعی آبجو است که برای تهیهٔ آن در کنار مالت و جو، از گندم هم استفاده می شود. در مقایسه با آبجوی معمولی، این نوشیدنی طعم ملایم تر و رنگ روشن تری دارد. آبجوی گندمی از گونهٔ زودرس است. در گذشته برای اطمینان از تأمین نان کافی، استفاده از گندم در آبجو محدودیت داشت، با رفع این مانع، امروزه تولید و مصرف این گونه آبجو گسترش یافته است. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: آبجوی گندم