ابجوی موز

دانشنامه عمومی

آبجوی موز. آبجوی موز یک نوشیدنی الکلی است که از تخمیر موز له شده تهیه می شود. ارزن و آرد ذرت به عنوان مخمر افزوده می شوند. [ ۱]
در اوگاندا ، آبجوی موز به عنوان موبیسی ، در جمهوری دموکراتیک کنگو به عنوان کاسیکسی ، در کنیا به عنوان اورواگا و در رواندا و بوروندی به عنوان اورواگوا شناخته می شود. [ ۲]
عکس آبجوی موز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس