اسپاراژین

دانشنامه عمومی

آسپاراژین. آسپاراژین یکی از بیست اسید آمینه ی اصلی یاخته های زنده است. نخستین آمینو اسید کشف شده توسط دانشمندان آسپاراژین می باشد که در سال ۱۸۰۶ توسط دانشمندان فرانسوی کشف شده است. آسپاراژین یک آمینو اسید غیر ضروری است که در ساختار آن گروه کربکس آمید در سمت راست زنجیره قرار گرفته است. کدون های آسپاراژین AAC و AAU می باشد. واکنش قندها و آسپاراژین از نوع کاهش بوده و منجر به تولید آمید اکریلیک می شود.
آسپاراژین برای حفظ تعادل در دستگاه اعصاب مرکزی ضروری می باشد؛ این ماده از عصبانیت شدید یا آرامش بیش از حد جلوگیری می نماید. این اسید آمینه فرایندی را ایجاد می کند که طی آن یک اسید آمینه در کبد به اسید آمینه دیگری تبدیل می شود. [ ۲]
عکس آسپاراژینعکس آسپاراژینعکس آسپاراژینعکس آسپاراژین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس