فیله گوشت

دانشنامه عمومی

فیله گوشت برشی از گوشت گوساله و گوسفند می باشد که بسیار لطیف است و مناسب ترین گوشت برای تهیهٔ کباب برگ، چنجه و استیک می باشد.
فیله گوشت ( Tenderloin ) در سطح زیرین و کناری ستون مهره های کمری و خاجی دام قرار دارد؛ در حالی که راسته ( Striploin and cube roll ) شامل عضله های روی مهره های پشتی و کمری تا مجاورت حفرهٔ لگن می باشد. [ ۱] در کالبدشناسی عضلهٔ پسواس ماژور معادل فیله می باشد. از آن جا که این عضله کمتر به کار گرفته می شود، بسیار لطیف می باشد.
در آشپزی غربی، فیله گوشت در تهیهٔ غذاهایی مانند استیک، شاتوبریان، بیف استروگانف، کارپاچیو و فیله مینیون به کار برده می شود. [ ۲]
عکس فیله گوشتعکس فیله گوشتعکس فیله گوشتعکس فیله گوشتعکس فیله گوشت
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس