فیله استریپس

دانشنامه عمومی

چیکن استریپس یا فیله مرغ سوخاری یک نوع غذای فوری است که از فیلهٔ سینهٔ مرغ موجود در اطراف استخوان سینه و زیر گوشت سینه مرغ تهیه می شود. [ ۱] [ ۲] [ ۳] این غذا با غلتاندن فیله ها در آرد سوخاری و سپس سرخ کردن آن در روغن داغ، همانند شنیتسل، درست می شود. [ ۴]
در آمریکای شمالی ابتدا فیله ها را در تخم مرغ زده شده می خوابانند تا بافتی نرم پیدا کند. این نوع استریپس ها در رستوران های چینی به عنوان یک پیش غذا سرو می شود. [ ۵] [ ۶] [ ۷] [ ۸] [ ۹] [ ۱۰]
در دیگر جاها، از تخم مرغ استفاده نمی شود تا بافت آن تردتر و خشک تر شود. این نوع استریپس ها معمولاً با سس های مختلفی سرو می شوند. این سس ها عبارت اند از: کچاپ، سس پنیر آبی، سس رنچ، سس تنوری، خردل عسلی، سس بوفالو وینگز، کره و سیر، سس آلو، سس مایونز با طعم کاری یا هر سس ترش یا شیرین. فیله استریپس را معمولاً در سبدی در کنار سیب زمینی سرخ کرده و سالاد یا داخل ساندویچی مانند رپ سرو میکنند و یا مانند برگر با نان گرد به نام زینگر برگر سرو میکنند.
عکس فیله استریپس
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس