سیب زمینی تُرشی
سیب زمینی تُرشی
سیب زمینی تُرشی
گیاهی با نام علمی Helianthus tuberosos از تیرۀ مرکبان (کاسنی). این گیاه، علفی، زیبا، با ساقه ای بلند و غده های زیرزمینی است. منشأ این گیاه از امریکای شمالی است. غده های این گیاه به صورت جوشانده یا پس از خیساندن در سرکه در سالاد و ترشی استفاده می شود. مواد قندی این گیاه به صورت گلیکوژن در کبد ذخیره نمی شود و مواد پروتئیدی کمی نیز دارد، از این رو برای مبتلایان به بیماری قند و اورمی مفید است.
سیب زمینی تُرشی
سیب زمینی تُرشی
گیاهی با نام علمی Helianthus tuberosos از تیرۀ مرکبان (کاسنی). این گیاه، علفی، زیبا، با ساقه ای بلند و غده های زیرزمینی است. منشأ این گیاه از امریکای شمالی است. غده های این گیاه به صورت جوشانده یا پس از خیساندن در سرکه در سالاد و ترشی استفاده می شود. مواد قندی این گیاه به صورت گلیکوژن در کبد ذخیره نمی شود و مواد پروتئیدی کمی نیز دارد، از این رو برای مبتلایان به بیماری قند و اورمی مفید است.
wikijoo: سیب_زمینی_ترشی