97 1520 100 1 روو (غذا) روو (غذا) در دانشنامه ویکی پدیا روو (غذا)روو (انگلیسی: Roux) یکی از ارکان آشپزی و شیرینی پزی است که از ماحصل تفت دادن آرد یا نشاسته در کره یا چربی های حیوانی بدست می آید. روو در آشپزی فرنگی و بخصوص آشپزی فرانسوی کاربرد بسیاری دارد و پایه اصلی ساخت برخی از سس های فرانسوی است، البته روو در سایر مکاتب آشپزی نیز کاربردهای فراوانی دارد.آشپزی فرانسویسسگامبوچاودرساده ترین روش تهیه روو تفت دادن آرد در کره است، اما گاهی اوقات در اروپا و آمریکا بجای کره از چربی خوک یا روغن های نباتی بجای کره استفاده می کنند. «روو» بنا به نوع استفاده در خوراک های مختلف میزان تفت دادگی آن فرق می کند، بطور مثال برای تهیه بعضی سس ها، روو باید کاملاً قهوه ای شود. تقریباً در تمام نقاط دنیا از روو برای تهیه خوراک های مختلف استفاده می شود که در مناطق مختلف با چاشنی های متفاوت طعم دار می شود. در شرق آسیا از پودر کاری زرد برای طعم دار کردن روو استفاده می شود.روو یکی از ارکان شیرینی پزی در دربار عثمانی و ترکیه از قرن پانزدهم میلادی بوده است و همچنین آرد و کره تفت داده پایه ساخت دسر محبوب ایرانی حلوا می باشد.روو بلانش را بخوانید. چنانچه، معنی واژه بالا (برگرفته از دانشنامه ویکی پدیا)، نادرست یا مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران است، خواهشمند است گزارش دهید تا بررسی و حذف گردد => [گزارش] روو (غذا) را به اشتراک بگذارید معنی یا پیشنهاد شما واژه نام شما رایانامه معنی یا پیشنهاد شما نام نویسی | ورود تازه ترین پیشنهادها Fatemeh > testability Asra > Mechine Khazaeii > period Sunflower > see to S.Ara > Gulf Coast Reyhane > hoity toity کسری > کسرا خزاییی > simpler نگارش واژه نو | پیشنهادهای امروز کوشاترین کاربران در یک هفته گذشته FarhoodA.C.EرهگذرSuperSUپارسا حیدری علی باقریحیدریعاطفه موسوی فهرست کامل کوشاترین کاربران پرگفتگوترین واژگان در یک هفته گذشته army گریسته اند ضایع مکن تفکر امیز تحسین آمیز آیلین running nose present