برای انتخاب دیکشنری یا لغتنامه، اینجا را کلیک کنید.
97 1520 100 1
شبکه مترجمین ایران

روو (غذا)

روو (غذا) در دانشنامه ویکی پدیا

روو (غذا)
روو (انگلیسی: Roux) یکی از ارکان آشپزی و شیرینی پزی است که از ماحصل تفت دادن آرد یا نشاسته در کره یا چربی های حیوانی بدست می آید. روو در آشپزی فرنگی و بخصوص آشپزی فرانسوی کاربرد بسیاری دارد و پایه اصلی ساخت برخی از سس های فرانسوی است، البته روو در سایر مکاتب آشپزی نیز کاربردهای فراوانی دارد.
آشپزی فرانسوی
سس
گامبو
چاودر
ساده ترین روش تهیه روو تفت دادن آرد در کره است، اما گاهی اوقات در اروپا و آمریکا بجای کره از چربی خوک یا روغن های نباتی بجای کره استفاده می کنند. «روو» بنا به نوع استفاده در خوراک های مختلف میزان تفت دادگی آن فرق می کند، بطور مثال برای تهیه بعضی سس ها، روو باید کاملاً قهوه ای شود. تقریباً در تمام نقاط دنیا از روو برای تهیه خوراک های مختلف استفاده می شود که در مناطق مختلف با چاشنی های متفاوت طعم دار می شود. در شرق آسیا از پودر کاری زرد برای طعم دار کردن روو استفاده می شود.
روو یکی از ارکان شیرینی پزی در دربار عثمانی و ترکیه از قرن پانزدهم میلادی بوده است و همچنین آرد و کره تفت داده پایه ساخت دسر محبوب ایرانی حلوا می باشد.
عکس روو (غذا)


چنانچه، معنی واژه بالا (برگرفته از دانشنامه ویکی پدیا)، نادرست یا مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران است، خواهشمند است گزارش دهید تا بررسی و حذف گردد => [گزارش]

روو (غذا) را به اشتراک بگذارید

معنی یا پیشنهاد شما



نام نویسی   |   ورود

تازه ترین پیشنهادها

عبارات و کلمات کلیدی مرتبط

• معنی روو (غذا)   • مفهوم روو (غذا)   • تعریف روو (غذا)   • معرفی روو (غذا)   • روو (غذا) چیست   • روو (غذا) یعنی چی   • روو (غذا) یعنی چه  

توضیحات دیگر

معنی روو غذا

کلمه : روو (غذا)
اشتباه تایپی : v,, (ybh)
عکس روو (غذا) : در گوگل

آیا معنی روو (غذا) مناسب بود ؟           ( امتیاز : 97% )