بوبال

دانشنامه عمومی

بوبال یک نوع انگور قرمز رنگ است که در شراب سازی استفاده می شود. بومی منطقه Utiel - Requena در والنسیا، اسپانیا است. حضور بوبال در قرن پانزدهم توسط ژائوم رویگ مستند شده است. این نام از کلمه لاتین bovale گرفته شده است که به شکل سر گاو نر اشاره دارد.
این رقم از انگور عمدتاً در Utiel - Requena DOP رشد می کند، جایی که حدود ۸۰ درصد از تاک های انگور قرمز رشد شده را نشان می دهد، و همچنین در مقادیر قابل توجهی در والنسیا، کوئنکا و آلباسته وجود دارد. این گیاه را فقط در سایر مناطق اسپانیا می توان در مقادیر کم یافت. در سال ۲۰۱۵، ۶۱٬۵۲۴ هکتار ( ۱۵۲٬۰۲۹ جریب فرنگی ) در اسپانیا از این رقم از انگور وجود داشت که بوبال را به دومین رقم رایج انگور قرمز در اسپانیا تبدیل کرد. مقادیر کمی نیز در روسیلون ( جنوب فرانسه ) و در ساردینیا ( ایتالیا ) رشد می کنند.
بهترین شراب ها رنگ های عمیق و ملایمی دارند. بوبال به طور سنتی برای تولید شراب عمده استفاده می شود.
عکس بوبال
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران