اشپزی لیختن اشتاین

دانشنامه عمومی

آشپزی لیختن اشتاین. آشپزی لیختن اشتاین ( به انگلیسی: Liechtenstein cuisine ) پخت و پز لیختن اشتاین است. آشپزی متنوعی است و تحت تأثیر خوان کشورهای اطراف خود، به ویژه سوئیس و اتریش قرار گرفته ، [ ۱] [ ۲] و همین طور از آشپزی اروپای مرکزی تأثیر پذیرفته است. [ ۳] پنیر و سوپ از بخشهای جدا نشدنی آشپزی لیختن اشتاین می باشد. [ ۱] به دلیل گستردگی صنایع لبنی، حضور فرآورده های شیری در آشپزی این کشور یه روال عادی است. [ ۲] سبزیجات رایج شامل سبزی ها، سیب زمینی و کلم می باشد. [ ۲] گوشت هایی که مصرف بالایی دارند شامل گوشت گاو، مرغ و خوک است. [ ۲] خوردن سه وعده غذا در روز یه امر عادی است و غذاها اغلب همان غذاهای متعارف هستند. [ ۲]
مارچوبه اغلب اوقات مورد استفاده قرار می گیرد.
• نان[ ۲]
• Hafalaab، سوپی با ژامبون یا بیکن ودامپلینگ آرد ذرت. [ ۴]
• کازاشپاتزل، دامپلینگ کوچکی که روی آن پنیر و پیاز قرار دارد. [ ۳] [ ۵]
• جگر[ ۲]
• موسلی، جوی دوسر پرک نپخته، میوه و دانه هایی که در آب یا آب میوه تر شده اند.
شیرینی ها [ ۲]
• آبجو[ ۲]
• قهوه[ ۲]
• شیر–به عنوان یک نوشیدنی توسط تعداد زیادی از لیختن اشتاینی ها مصرف می شود. [ ۲]
• شراب[ ۲]
عکس آشپزی لیختن اشتاینعکس آشپزی لیختن اشتاین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس