ابجوساز و ملات ساز ابجو

دانشنامه عمومی

آبجوساز و ملات ساز آبجو. آبجوساز و ملات ساز آبجو مطابق قانون فنی و حرفه ای ( در آلمان ) و یک حرفهٔ آموزشی شناخته شده در آلمان است و به هنر و صنعت فرآوری و پخت آبجو، و نوشیدنی های الکلی و غیرالکلی اختصاص دارد.
این دورهٔ فنی و حرفه ای معمولاً سه سال طول می کشد و در کارخانه آبجوسازی، مالت سازی، یا صنایع نوشیدنی برگزار می شود. دروس مدارس حرفه ای معمولاً به صورت دروس مشخص شده و تئوریک نیز در کلاسهای ملی برگزار می شود و شامل دو نوع امتحان نهایی، یکی به عنوان پیشرفت شغلی بعنوان آبجوساز و ملات ساز آبجو، و دیگری به عنوان کارگر ماهر پس از قبولی در امتحان مؤسسهٔ IHK است.
• Wolfgang Kunze, Olaf Hendel ( Hrsg. ) : Technologie Brauer und Mälzer. VLB Berlin: 11. Auflage 2016 ISBN 978 - 3 - 921690 - 81 - 9
• Ludwig Narziß, Werner Back: Die Bierbrauerei. Wiley - VCH: 8. Auflage 2014 ISBN 978 - 3 - 527 - 32532 - 0
• Ludwig Narziß: Abriss der Bierbrauerei. Wiley - VCH: 7. Auflage 2004 ISBN 978 - 3 - 527 - 31035 - 7
• Der vollkommene Bierbrauer oder kurzer Unterricht alle Arten Biere zu brauen. ( Original von 1784 ) Reprint Verlag Leipzig 2000 ISBN 978 - 3 - 8262 - 0201 - 8/ WBG 2012 ISBN 978 - 3 - 8262 - 3032 - 5 ( bei Google Books )
عکس آبجوساز و ملات ساز آبجو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس