99 1512 100 1 آشپزی فرانسوی آشپزی فرانسوی در دانشنامه ویکی پدیا آشپزی فرانسویآشپزی فرانسوی (به فرانسوی: Cuisine française) به مجموعهٔ سنت و شیوه های آشپزی کشور فرانسه اطلاق می گردد.یکی از نخستین کتاب های آشپزی به دست سرآشپزی درباری به نام گیوم تیرل در سده های میانه نگاشته شده است. در سدهٔ هفدهم میلادی، سرآشپزانی فرانسوی چون فراسنوا پیر لاوارن و ماری آنتوان کارم با توسعهٔ فن آشپزی در فرانسه این کشور را در این زمینه متمایز از دیگر کشورها نمودند. شراب و پنیر دو رکن مهم در آشپزی فرانسوی اند.در نوامبر ۲۰۱۰ میلادی یونسکو دانش غذایی فرانسه را به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو افزود.هر منطقهٔ فرانسه به واسطهٔ گونه ای فراورده های خوراکی نامور است. برای نمونه در بوردو انگورهای ویژه ای پرورش می یابد که از آنها برای عمل آوردن شراب بوردو بهره می برند. شراب های بورگونی و فرانش-کنته نیز معروفیت دارند. شامپانی نیز به نوشیدنی نامدارش -شامپاین- نامور است. در رون استفاده از میوه ها و سبزی های تازه محبوبیت دارد. در خطوط ساحلی فرانسه نیز از انواع ماهی ها و سخت پوستان در پخت وپز بهره می گیرند.آشپزی قرقیزی را بخوانید. چنانچه، معنی واژه بالا (برگرفته از دانشنامه ویکی پدیا)، نادرست یا مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران است، خواهشمند است گزارش دهید تا بررسی و حذف گردد => [گزارش] آشپزی فرانسوی را به اشتراک بگذارید معنی یا پیشنهاد شما واژه نام شما رایانامه معنی یا پیشنهاد شما نام نویسی | ورود تازه ترین پیشنهادها Fatemeh > testability Asra > Mechine Khazaeii > period Sunflower > see to S.Ara > Gulf Coast Reyhane > hoity toity کسری > کسرا خزاییی > simpler نگارش واژه نو | پیشنهادهای امروز کوشاترین کاربران در یک هفته گذشته A.C.EFarhoodرهگذرحیدریعلی باقریEnglish Userسحر نجات پورمحمدرضا ایوبی صانع فهرست کامل کوشاترین کاربران پرگفتگوترین واژگان در یک هفته گذشته army گریسته اند تفکر امیز پرفروغ ضایع مکن ساجده تحسین آمیز امکان ناپذیر