کاچی

/kACi/

    [dish of flour/sugar/fat and spices given to parturient women]

پیشنهاد کاربران

کاچی انواع مختلفی دارد ولی یک نوع دیگر کاچی وجود دارد که به نام کاچی زواره اصفهان مشهور است و بیشتر در فصل زمستان پخته می شود و طریقه بخت آن بدین صورت است که ابتدا گندم یا ذرت را به صورت درشت آسیاب می کنند یعنی آرد کاچی زواره حتما باید درشت باشد بعد در ظرفی آب را جوش می آورند و آرد را آرام آرام اضافه کرده و با چوب چند شاخه درخت انار هم می زنند تا در آب بهم نچسبد وبعد می گذارند با شعله آرام پخته شود مرحله بعد تهیه نعناع داغ می باشد که در شهر زواره به سیر داغ معروف است که با استفاده از روغن حیوانی یا صنعتی و پیاز و نعناع و گوشت تهیه می شود که البته می توان از گوشت سینه مرغ یا جگر مرغ یا انواع دیگر گوشت قرمز چه بصورت چرخ کرده یا خورده شده درست کرد
...
[مشاهده متن کامل]

زمانی که موارد بالا تهیه شد در یک سینی بزرگ کاچی پخته شده را ریخته و با کفگیر پهن می کنند و در وسط سینی با همان کف گیر مقداری گودی ایجاد کرده که در شهر زواره به وسط کاچی قلعه می گویند و در گودی وسط سینی ابتدا کشک آسیاب و رقیق شده با اب راریخته بعد سیر داغ به همراه گوشت را اضافه کرده حالا غذای کاچی زواره آماده مصرف می باشد

کاچی ، cachi ، نوعی غذای روان تر از حلوا که از آرد گندم وروغن وشکر وادویه درست می شود ، در گویش شهر بابکی به آن تافته می گویند ، که به معنی تفت داده شده است ، ضرب المثل کاچی به از هیچی ، یعنی این غذا از
...
[مشاهده متن کامل]
هیچی بهتر بهتر است و کنایه ی کاچی که عمل اومد ، یعنی وقتی کاچی پخته شد ، که متاسفانه امروزه کلمه کاشف که عمل اومد را به غلط استمال می کنند در صورتیکه کاشف کلمه عربی است ، وکاشف کشف میکنه عمل نمی یاد

بپرس