هجوم

/hojum/

    invasion
    assault
    incursion
    infestation
    onrush
    scramble
    storm
    inrush
    attack
    crowding or swarming
    offense
    crowding

فارسی به انگلیسی

هجوم اوردن
infest, overrun

هجوم اوردن به درون
irrupt

هجوم اوردن سیل وار
pour

هجوم اوردن هجوم در بازی راگبی
scrum

هجوم اورنده
infester

هجوم بردن
bust, invade, rush, storm, tear, assail

هجوم به داخل
irruption

هجوم به ساحل در جنگ
landing

هجوم در بازی راگبی
scrum

هجوم مردم به ناحیه طلاخیز
gold rush

هجوم کردن
to rush, to make an attack, to crowd, to swarm

مترادف ها

offense (اسم)
توهین، حمله، رنجش، دلخوری، تجاوز، یورش، اهانت، گناه، بزه، تقصیر، لغزش، هجوم، قانون شکنی

onset (اسم)
اصابت، حمله، شروع، تاخت و تاز، وهله، هجوم

influx (اسم)
ریزش، ورود، تاثیر، نفوذ، هجوم

invasion (اسم)
استیلاء، تعرض، تاخت و تاز، تهاجم، هجوم

inroad (اسم)
تعدی، حمله، تاخت و تاز، تکش، تهاجم، هجوم

throng (اسم)
گروه، جمعیت، ازدحام، هجوم

infestation (اسم)
هجوم

پیشنهاد کاربران

هجوم ( روسی: Худжум، زبان های ترکی: Hujum ( طوفان یا حمله ) از عربی: هجوم ) مجموعه ای از سیاست ها و اقدامات انجام شده توسط حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی به رهبری جوزف استالین، برای حذف همه مظاهر نابرابری جنسیتی مخصوصاً در سیستم های حجاب و انزوای زنان در آسیای میانه بود. نماد این دوران اغلب سوزاندن حجاب که زنان مسلمان اکثر مناطق اتحاد جماهیر شوروی به تن می کردند، بود، اما حذف حجاب تنها هدف از مبارزات نبود. حزب با این کار بر پیام های خود مبنی بر آزادی زنان در درون آگاهی طبقاتی تأکید دوباره می کرد. شوروی معتقد بود که با این کار می تواند راه را برای ساخت وساز سوسیالیسم روشن کند. هدف این کازار تغییر سریع زندگی زنان در جوامع مسلمان بود تا بتوانند در زندگی عمومی، کار مزدی و آموزش شرکت کنند و در نهایت به عضویت حزب کمونیست در آیند. در اصل تصور می شد این کار برای اجرای قوانینی که به زنان در جامعه مردسالار برابری می داد ایجاد شده بود اما در اصل برای وارد کردن زنان به نیروی کار بود. این برنامه در روز زن ۸ مارس ۱۹۲۷ آغاز شد و تغییری در سیاست بلشویک ها دربارهٔ آزادی مذهبی برای مسلمانان در آسیای میانه بود. هجوم بر خلاف هدف خود، توسط بسیاری از مسلمانان به عنوان تلاش خارجی ها، برای مثال روس ها، برای غالب کردن فرهنگ خود را بر فرهنگ بومی تاجیک ها، تاتارها و ازبک ها دیده می شد. بدین ترتیب حجاب سهواً به یک نشانگر هویت فرهنگی تبدیل شد. پوشیدن آن به یک فریضه مذهبی و نشانه مخالفت سیاسی و حمایت از ملی گرایی قومی بدل شد. با این حال، در طول زمان این کارزار یک موفقیت بود - سواد زنان افزایش یافت در حالی که چندهمسری، قتل ناموسی، کودک همسری و استفاده از حجاب کاهش یافت.
...
[مشاهده متن کامل]

حجاب در آسیای مرکزی ارتباط پیچیده ای با طبقات، قومیت و آیین مذهبی داشت. قبل از حکومت شوروی، زنان عشایری قزاق، قرقیز و ترکمن از یاشماک استفاده می کردند، حجابی که فقط دهان را می پوشاند. یاشماک در حضور بزرگان به کار می رفت و ریشه در عرف اسلامی داشت.
تاتارهای مهاجر از روسیه بی حجاب بودند. اگرچه آنان نیز مسلمان بودند، اما از قرن هفدهم تحت حاکمیت روسیه بودند و از بسیاری جهات اروپایی شده بودند. تنها ازبک ها و تاجیک های مستقر در منطقه پوشش حجاب داشتند که ظاهراً تیمور لنگ آغازگر آن بود. حتی در میان این جمعیت، حجاب به طبقه اجتماعی و مکان بستگی داشت. زنان شهری با چاچوون ( حجاب صورت ) و پرنجی ( حجاب بدن ) به رعایت حجاب می پرداختند، اگرچه هزینه ها گاه مانع از پوشش آن ها توسط زنان فقیرتر می شد. در همین حال، ازبک های روستایی چوپان می پوشیدند، جامه ای بلند که می توان آن را بالا کشید تا دهان را در حضور مردان بپوشاند.

هجومهجوم
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/هجوم_(آسیای_میانه)
هجوم مفرس شده ی جوم هست
جوم =حمله کن
از مصدر تورکی
جومماق =حمله کردن
نمیدانم هجوم از کی وارد واژگان عرب شده، اما اگر بعد از حمله مغول به مسلمانان باشد احتمال اینکه این واژه ترکی و مغولی باشد زیاد است. اما قبل از آن، خیر
حمله ، سورن ✓
معنی هجوم: حمله
ریشه ی واژه ی #هجوم در عربی ✅
از بن جومماق اصلی ترکی به هجوم بردن است.
برای تلفظ و وارد شدن سه حرف به وزن عربی یک *ه* پشت واژه اضافه شده است. و از آن بن گرفته واژگانی مثل #تهاجم ، #مهاجم و غیره را ساخته است. ♦️
...
[مشاهده متن کامل]

( البته گاها فکر بر این است که هجوم خودش مشتق از اوچماق باشد اوچوم که به صورت فعل آمده است اما احتمال این بسیار کم است و خود جومماق فعل بن است اما بگونه ای است که نمیتوان از این تفسیر صرف نظر کرد. )

کارناگهانی
حمله ناگهانی

ترک تازی. . . به معنی حمله و یورش شدید ، غارت
حمله ناگهانی یورش تاخت
یورش، حمله.
حمله ناگهانی
سورن
این واژه عربی است و پارسی آن اینهاست:
اِبگات ( پهلوی: اِبگَت )
نیپات ( سنسکریت: نیپاتَ )
پَرمات ( سنسکریت: پْرَماتهیتَ )
فَرپَت ( اوستایی: فْرَپَت )
مشاهده ادامه پیشنهادها (١٠ از ١٤)

بپرس