ابغوره

/~Abqure/

    verjuice
    verjulce

مترادف ها

verjuice (اسم)
ترشی، تیزی، ابلیمو، ابغوره، اب سیب ترش، اب ترش میوه نرسیده

پیشنهاد کاربران

آبغوره یا آب غوره عصارهٔ غوره است که برای طعم دادن و ترش کردن غذا به کار می رود.
آبغوره دارای ویتامین C است ومی تواند در التهاب مخاط دهان و خونریزی لثه ها مؤثر باشد. همچنین به دلیل ترکیبات ضدعفونی کننده، می تواند در پاک کردن معده و روده و دردفع کرم روده مفید باشد.
...
[مشاهده متن کامل]

صفرابری، دفع زردی، تقویت کبد، کمک به درمان پا درد و کمردرد، درد سیاتیک و روماتیسم، دفع سموم از طریق کلیه ها، کاهش حرارت بدن و رفع عطش، محرک اشتها، افزایش جذب املاح معدنی به ویژه آهن و بازشدن قاعدگی در زنان از جمله خواص آبغوره است.
آبغوره طبع سرد و خشک دارد و برای افراد سرد مزاج، افرادی که دچار ضعف اعصاب هستند، زنان باردار، مبتلایان به زخم معده و التهاب روده، مبتلایان به بیماری کلیوی ( در مواردی که آبغوره همراه با نمک است ) توصیه نشده است.
همچنین گفته شده: با نوشیدن یک استکان آبغوره می توان بیماری های بدن را از جمله «قند خون»، «مشکلات کبدی»، «چربی خون» و «فشار خون» تشخیص داد. به طور آبغوره با خواص اعجاب انگیز خود در انواع غذاها، دسرها، خورشت ها در سطح وسیع مورد استفاده قرار می گیرد.
دستگاه آبغوره گیری چند کاره به منظور تهیه و تولید آبغوره باکیفیت طراحی شده است تا به کمک آن این عمل به سهولت بیشتری انجام شود.

ابغوره
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/آبغوره
verjuice
آبغوره یا آب غوره عصارهٔ غوره است که برای طعم دادن و ترش کردن غذا به کار می رود.
غوره چیست ؟
غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می باشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند می باشد و به دلیل داشتن اسید، ترش مزه است. غوره و آبغوره در آشپزی ایرانی کاربرد فراوان دارد و از سوغاتی های شهرهای مختلف ایران است.
...
[مشاهده متن کامل]

ست آبغوره ( لوازم آشپزخانه )
Verjuice

بپرس